- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Κοτανίδου: Υποχρεωτικά μάσκα παντού αν επιδεινωθεί η κατάσταση
«Χωρίς μεγάλη επιβάρυνση της οικονομικής ζωής δεν υπάρχουν πολλά άλλα μέτρα που μπορούμε να πάρουμε»
«Για σταθεροποίηση στην εικόνα όσον αφορά τον κορωνοϊό στην Ελλάδα» έκανε λόγο η καθηγήτρια Αναστασία Κοτανίδου - Τι είπε για τη χρήση μάσκας
Τα επόμενα βήματα που θα πρέπει να γίνουν ως προς τη λήψη μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού «σε περίπτωση επιδείνωσης της κατάστασης» εξετάζουν σήμερα και αύριο τα μέλη της επιτροπής των ειδικών του υπουργείου Υγείας σύμφωνα με την καθηγήτρια Πνευμονολογίας Αναστασία Κοτανίδου.
«Το επόμενο μέτρο που θα πάρουμε είναι η χρήση μάσκας και έξω και μέσα αν τα πράγματα επιδεινωθούν» είπε η κυρία Κοτανίδου στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6.
Σημείωσε, δε, ότι «χωρίς μεγάλη επιβάρυνση της οικονομικής ζωής δεν υπάρχουν πολλά αλλα μέτρα που μπορούμε να πάρουμε».
Η ίδια μίλησε για «μια σταθεροποίηση στην εικόνα όσον αφορά το covid-19 στην Ελλάδα» συμπληρώνοντας ότι «αυτή τη στιγμή θα μείνουμε στο σημείο που είμαστε όσον αφορά τα μέτρα και θα προσπαθήσουμε να τα ακολουθήσουμε».
Όπως είπε, τέλος, το μέλος της επιτροπής «το σύστημα υγείας είναι έτοιμο και θα ανταποκριθεί σε ένα μεγάλο ποσοστό φτάνει να μην φτάσουμε σε σημείο που να το εξαντλήσουμε και αυτό».
Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ τα κρούσματα κορωνοϊού «έσπασαν» και το φράγμα των 20.000 στην Ελλάδα καθώς χρειάστηκαν 36 ημέρες για να φτάσουμε στον αριθμό αυτό καθώς στις 30 Αυγούστου τα κρούσματα ήταν 10.134.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πόσο θα κρατήσει η κακοκαιρία
Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, το Fanzone του event, στο ΟΑΚΑ, θα ανοίξει δωρεάν για το κοινό, από τις 10:00 το πρωί
Σε καθοριστικό στάδιο προχωρά η επιχείρηση κατάσβεσης
Συναγερμός από την Πολιτική Προστασία
Πώς περιέγραψε το συμβάν
Ο ρόλος του 37χρονου που συνελήφθη
Αλλάζει το σκηνικό του καιρού και πάλι από σήμερα το βράδυ
Ολοκληρώθηκε η προπώληση για τη μεγάλη συναυλία της 26ης Σεπτεμβρίου – Οι τελευταίες πρόβες, οι εκπλήξεις του σόου, οι ώρες προσέλευσης και η παράταση των δρομολογίων του ΗΣΑΠ
Πώς ξεγελούσαν τα θύματά τους
Από τις 30 Οκτωβρίου έως την 1η Νοεμβρίου στο DAIS, το HeartMath 3.0 φέρνει στο επίκεντρο την ψυχική ανθεκτικότητα, την αυτορρύθμιση, την εργασιακή ευεξία και τη λήψη αποφάσεων υπό πίεση
Από ποιες περιοχές θα ξεκινήσει η κακοκαιρία και από πότε
Το βαρύ όχημα ακινητοποιήθηκε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.