Βρέθηκε ο 5χρονος που είχε εξαφανιστεί στη Βάρη
Η αστυνομία έχει λάβει όλες τις νόμιμες διαδικασίες
Βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία του, ο 5χρονος που είχε εξαφανιστεί στη Βάρη - Η αστυνομία έχει λάβει όλες τις νόμιμες διαδικασίες.
Αίσιο τέλος στην υπόθεση ενός 5χρονου αγοριού που εξαφανίστηκε την Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2020. Το παιδί βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία του όπως ανακοίνωσε το Χαμόγελο του Παιδιού.
Η εξαφάνιση του 5χρονου αγοριού είχε γίνει γνωστή το βράδυ της Κυριακής από το Χαμόγελο του Παιδιού και μάλιστα είχε δοθεί και η φωτογραφία του παιδιού ώστε αν το δει κανείς, να επικοινωνήσει είτε με την οργάνωση είτε με την αστυνομία.
Το αγοράκι τελικά βρέθηκε και όπως έκανε γνωστό το Χαμόγελο του Παιδιού, είναι καλά στην υγεία του και η αστυνομία έχει λάβει όλες τις νόμιμες διαδικασίες.
«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται άμεσα κοντά στον 5χρονο και την οικογένειά του για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης, έτσι ώστε να βρει το δρόμο του και τους ανθρώπους που θα τον στηρίζουν στη ζωή του, σημειώνεται επίσης στην ανακοίνωση.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Την παραίτηση της Καρυστιανού ζήτησε το ΔΣ του Συλλόγου των Τεμπών με επιστολή
Το αρνητικό... φορτίο της ημέρας και το κακό «προηγούμενο»
Ανοιχτό το ενδεχόμενο πανελλαδικής διάστασης
Στις 15:00 η συνάντηση Μητσοτάκη με αγρότες - Ποιοι πάνε στο Μαξίμου
Σε τροχιά κλιμάκωσης οι κινητοποιήσεις
Συγκλονιστικές μαρτυρίες μητέρας και αδερφής για τη δολοφονία του 17χρονου στις Σέρρες
Με αφορμή το αν τα χιόνια θα φτάσουν σε χαμηλότερα υψόμετρα
Η οδηγία του υπουργείου Παιδείας
Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε νεογνά ηλικίας κάτω των 4 εβδομάδων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Χιόνια και στην Αττική έφερε το έντονο κύμα ψύχους που πλήττει τη χώρα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.