- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ένας άνδρας 71 ετών από τη Σκωτία, θετικός στον κορωνοϊο, πέθανε σήμερα το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, όπου και νοσηλευόταν.
Ακόμη ένας άνθρωπος ο οποίος είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό πέθανε σήμερα στην Ελλάδα.
Πιο συγκεκριμένα, ένας άνδρας 71 ετών, από τη Σκωτία, άφησε την τελευταία του πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, όπου και νοσηλευόταν, το πρωί της Πέμπτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Corfutvnews, ο άνδρας, που έκανε διακοπές στο νησί, πήγε σε ιδιωτική κλινική με συμπτώματα βαριάς πνευμονίας και εκεί υποβλήθηκε σε μοριακό τεστ και διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, όμως σήμερα το πρωί απεβίωσε αιφνιδίως. Όπως δήλωσε ο διοικητής του Νοσοκομείο Κέρκυρας, Λεωνίδας Ρουμπάτης, στο Corfutvnews, ο 71χρονος νοσηλεύτηκε στην ειδική κλινική λοιμωδών, ωστόσο η κατάστασή του επιδεινώθηκε και σήμερα το πρωί απεβίωσε, μάλλον από καρδιακή ανακοπή.
Όπως είπε ο κ. Ρουμπάτης, σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ δεν απαιτείται ιατροδικαστική εξέταση σε περιστατικά τα οποία έχουν επιβεβαιωθεί ως θετικά στον Covid19.
Στο μεταξύ, στο ξενοδοχείο αναφοράς μεταφέρθηκε σήμερα το μεσημέρι ένας 60χρονος άνδρας ο οποίος έκανε διακοπές στην Κέρκυρα μαζί με τον 71χρονο.
Υπενθυμίζεται ότι, τα ξημερώματα της Πέμπτης, ένας ακόμα συμπολίτης μας κατέληξε από τις επιπλοκές του ιού, στη ΜΕΘ του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, όπου νοσηλευόταν.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Διακοπή κυκλοφορίας στον λεωφορειόδρομο της Βασ. Αμαλίας - Πώς θα διεξάγεται η κίνηση
Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών άνω των 3,5 τόνων το τριήμερο
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι οδηγοί
Ολοκληρώθηκαν οι αντιρρήσεις των κατηγορουμένων για τους υποστηρίζοντες την κατηγορία
Σωρεία βαρύτατων κατηγοριών αποδίδει η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία στα 22 μέλη του κυκλώματος
Σε ποιον νομό άγγιξε τους 34 βαθμούς Κελσίου
Οι ημερομηνίες που έχουν κυκλώσει οι εργαζόμενοι στο ημερολόγιο
«Η μαμά μου έζησε τη ζωή της με χαμόγελο και περηφάνια»
«Μακάρι όλες οι γυναίκες να έχουμε έναν τέτοιο σύντροφο»
Εξιχνιάστηκε η απάτη
«Ξεκουράσου αγάπη μου γιατί κουράστηκες πάρα πολύ»
Και η αινιγματική «Καλημέρα» του σκιτσογράφου
Βρισκόταν στο όχημα με την κόρη του όταν συγκρούστηκε με αγροτικό
«Αδιανόητο, όποιες διαφορές κι αν υπάρχουν, να λύνονται με αυτόν τον τρόπο» - Τι απαντάει ο Γρηγόρης Δημητριάδης
Οι δικοί της άνθρωποι, η οικογένεια και οι φίλοι αποχαιρετούν
Τι ισχυρίστηκε στην απολογία του ο 31χρονος
Η ταφή της θα γίνει στον τόπο καταγωγής της
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.