Ελλαδα

Κέρκυρα: Θάνατος 71χρονου Σκωτσέζου με κορωνοϊό

Το πρωί της Πέμπτης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νοσοκομείο
Νοσοκομείο © (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

Ένας άνδρας 71 ετών από τη Σκωτία, θετικός στον κορωνοϊο, πέθανε σήμερα το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, όπου και νοσηλευόταν.

Ακόμη ένας άνθρωπος ο οποίος είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό πέθανε σήμερα στην Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, ένας άνδρας 71 ετών, από τη Σκωτία, άφησε την τελευταία του πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, όπου και νοσηλευόταν, το πρωί της Πέμπτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Corfutvnews, ο άνδρας, που έκανε διακοπές στο νησί, πήγε σε ιδιωτική κλινική με συμπτώματα βαριάς πνευμονίας και εκεί υποβλήθηκε σε μοριακό τεστ και διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, όμως σήμερα το πρωί απεβίωσε αιφνιδίως. Όπως δήλωσε ο διοικητής του Νοσοκομείο Κέρκυρας, Λεωνίδας Ρουμπάτης, στο Corfutvnews, ο 71χρονος νοσηλεύτηκε στην ειδική κλινική λοιμωδών, ωστόσο η κατάστασή του επιδεινώθηκε και σήμερα το πρωί απεβίωσε, μάλλον από καρδιακή ανακοπή.

Όπως είπε ο κ. Ρουμπάτης, σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ δεν απαιτείται ιατροδικαστική εξέταση σε περιστατικά τα οποία έχουν επιβεβαιωθεί ως θετικά στον Covid19. 

Στο μεταξύ, στο ξενοδοχείο αναφοράς μεταφέρθηκε σήμερα το μεσημέρι ένας 60χρονος άνδρας ο οποίος έκανε διακοπές στην Κέρκυρα μαζί με τον 71χρονο.

Υπενθυμίζεται ότι, τα ξημερώματα της Πέμπτης, ένας ακόμα συμπολίτης μας κατέληξε από τις επιπλοκές του ιού, στη ΜΕΘ του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, όπου νοσηλευόταν.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ