Ελλαδα

Ένταση στην πορεία έξω από την αμερικανική πρεσβεία

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την επίσκεψη του Μάικ Πομπέο στην Ελλάδα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Kινητοποίηση αριστερών οργανώσεων ενάντια στην επίσκεψη του Υπ. Εξωτερικών των ΗΠΑ στην Ελλάδα
Kινητοποίηση αριστερών οργανώσεων ενάντια στην επίσκεψη του Υπ. Εξωτερικών των ΗΠΑ στην Ελλάδα © EUROKINNISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Ενταση στην κινητοποίηση αριστερών οργανώσεων ενάντια στην επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, στην Ελλάδα.

Επεισόδια μεταξύ μελών αριστερών οργανώσεων και της αστυνομίας προκλήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας κοντά στην πρεσβεία των ΗΠΑ, στην Αθήνα. Με αφορμή την επίσκεψη του Αμερικανού ΥΠΕΞ, Μάικ Πομπέο, πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του πολέμου, με κεντρικό σύνθημα «Pompeo Go Ηome» και ζητώντας την αποχώρηση του Αμερικανού υπουργού από την Ελλάδα.

Όταν επιχείρησαν να προσεγγίσουν την πρεσβεία των ΗΠΑ, οι αστυνομικοί ανέκοψαν την πορεία τους, με συνέπεια να προκληθεί ένταση.

Λόγω της πορείας υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Μιχαλακοπούλου, στη Βασιλίσσης Σοφίας, από το ύψος του Hilton στο ρεύμα προς Κηφισίας και από το ύψος της συμβολής της με την οδό Παπαδιαμαντοπούλου.

Ένταση στην πορεία έξω από την αμερικάνικη πρεσβεία
Ένταση στην πορεία έξω από την αμερικάνικη πρεσβεία © EUROKINNISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ