- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Φωτιά στον Βύρωνα: Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση (Εικόνες)
Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση σε Βύρωνα και Καρέα
Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση παρατηρούνται στον Βύρωνα και στον Καρέα, ενώ οι καπνοί από τη φωτιά είναι ορατοί μέχρι και από το κέντρο της Αθήνας.
Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στον Βύρωνα και συγκεκριμένα στο τέρμα της οδού Κλεισούρας, σε δασική έκταση με χαμηλή βλάστηση.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, προβλήματα στην ηλεκτροδότηση παρατηρούνται αυτή την ώρα στον Βύρωνα και στον Καρέα, ενώ οι καπνοί από την πυρκαγιά είναι ορατοί μέχρι και από το κέντρο της Αθήνας.
Σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής, προς το παρόν η φωτιά δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή και κατευθύνεται προς τη δασική έκταση, ωστόσο αυτό που εμπνέει περισσότερη ανησυχία είναι οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή, καθώς σύμφωνα με το meteo, οι άνεμοι είναι ένταση 4-5 μποφόρ.
Οι πυροσβεστικές δυνάμεις τα τελευταία λεπτά ενισχύθηκαν και πλέον επιχειρούν 62 πυροσβέστες με 22 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 5 ελικόπτερα και ένα αεροσκάφος. Στην επιχείρηση κατάσβεσης βοηθούν παράλληλα και εθελοντές.
Διακοπή κυκλοφορίας στους εξής δρόμους
- Στην οδό Αναστάσεως από το ύψος της συμβολής της με την Ελευθερίου Βενιζέλου
- Στην οδό Αρχιεπισκόπου Αθηνών Χρυσοστόμου από τη Λεωφόρο Αλίμου - Κατεχάκη, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς το βουνό
- Στη λεωφόρο Καρέα από το ύψος της συμβολής της με τη λεωφόρο Αλίμου - Κατεχάκη στο ρεύμα προς το βουνό
- Στη λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως από το ύψος της συμβολής της με τη λεωφόρο Αλίμου - Κατεχάκη (Καλοπούλα)
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Mε 235 κάμερες, 10 drones και 24 πηγές δεδομένων
«Έχουν διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνες σε 14 κτίρια, υπάρχουν καθιζήσεις»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η πόλη στολίζεται με στοιχεία της ιαπωνικής παράδοσης - Γιρλάντες και παραδοσιακές αναφορές κοσμούν το κέντρο
Το χρονικό της υπόθεσης
Αναστάτωση σε πτήση από το Νιουκάστλ προς το Ηράκλειο - Επιθετική συμπεριφορά στο πλήρωμα
Τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου»
Το χρονικό της υπόθεσης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς θα ξεκινήσει ο Σεπτέμβριος
Είχαν προηγηθεί 5 ώρες καθυστέρηση
Το χρονικό της υπόθεσης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.