Ελλαδα

Κρήτη: Σήμερα η δίκη για το θάνατο της μικρής Μελίνας

«Η Μελίνα θέλει ο θάνατός της να σώσει τα άλλα παιδιά» γράφει ο πατέρας του κοριτσιού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δικαστική αίθουσα
ΑΡΧΕΙΟ - Δικαστική αίθουσα © EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Αναβιώνει στις δικαστικές αίθουσες η τραγική υπόθεση της μικρής Μελίνας - Στο εδώλιο η αναισθησιολόγος που κατηγορείται για τον θάνατο του κοριτσιού

Σήμερα, Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου, στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου θα καθίσει η αναισθησιολόγος που κατηγορείται για τον θάνατο της μικρής Μελίνας, στην Κρήτη.

H Μελίνα Παρασκάκη, σε ηλικία 4 χρόνων εισήχθη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου για μια χειρουργική επέμβαση ρουτίνας, προκειμένου να της αφαιρεθούν τα «κρεατάκια». Ωστόσο, κατέληξε, με τα γεγονότα που επακολούθησαν ως προς την αιτία θανάτου και την ύπαρξη ιατρικού σφάλματος να παίρνουν τις διαστάσεις πραγματικού θρίλερ φτάνοντας έως και τις πολιτικές προεκτάσεις, λόγω της συγγένειας της αναισθησιολόγου με τον Παύλο Πολάκη.

Η αναισθησιολόγος, η οποία θα καθίσει στο εδώλιο με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, απαλλάχτηκε, στις αρχές Σεπτεμβρίου, από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου για τις κατηγορίες της κλοπής και χρήσης πεθιδίνης από κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Στο δικαστήριο, ενώπιον του οποίου παρουσιάστηκε η αναισθησιολόγος, προσκομίστηκαν έγγραφα που δικαιολογούν, όπως υποστηρίζεται, τη χρήση πεθιδίνης για τη διαχείριση-ανακούφιση των αφόρητων πόνων της μετά από τροχαίο στο οποίο είχε εμπλακεί.

Χθες  παραμονές της δίκης, ο πατέρας της έκανε μια ανάρτηση ζητώντας δικαίωση για το παιδί του.

«Η Μελίνα θέλει ο θάνατός της να σώσει τα άλλα παιδιά από τέτοιες παιδαριώδεις συμπεριφορές κι ολιγωρίες» γράφει μεταξύ άλλων.

melina.jpg

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ