Ελλαδα

Αυτά τα σχολεία έχουν κλείσει λόγω κορωνοϊού - Η νέα λίστα

Προστέθηκαν όλες οι σχολικές μονάδες σε Πέλλα και Λέσβο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κλειστό λόγω κορωνοϊού έως τις 27 Σεπτεμβρίου 2020 το 2ο Γενικό Λύκειο Καισαριανής
Κλειστό λόγω κορωνοϊού έως τις 27 Σεπτεμβρίου 2020 το 2ο Γενικό Λύκειο Καισαριανής © EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Αυτά είναι όλα τα σχολεία που παραμένουν κλειστά λόγω κορωνοϊού - Δείτε τη νέα λίστα από το Υπουργείο Παιδείας.

Στη δημοσιότητα δόθηκε το βράδυ της Τετάρτης 16 Σεπτεμβρίου 2020 από το Υπουργείο Παιδείας η νέα λίστα με τα κλειστά σχολεία λόγω κορωνοϊού.

Όπως έγινε γνωστό, θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα της Πέλλας, ενώ το ίδιο ισχύει και για τη Λέσβο.

Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, τόσο στην Πέλλα όσο και στη Λέσβο υπάρχει αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο. Ειδικότερα, από τα 312 νέα κρούσματα κορωνοϊού που ανακοίνωσε την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020 ο ΕΟΔΥ, τα 10 επιβεβαιώθηκαν στην Πέλλα και τα 7 στη Λέσβο. Στο «κόκκινο» παραμένει η Αττική με 197 νέα κρούσματα κορωνοϊού το τελευταίο 24ωρο. Υπενθυμίζεται ότι εντός των διοικητικών ορίων του συγκεκριμένου νομού κλειστό παραμένει το 2ο Γενικό Λύκειο Καισαριανής.

Όπως φαίνεται στη λίστα η οποία είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας Παιδείας, στα σχολεία που αναστέλλουν τη λειτουργία τους έχουν προστεθεί τελευταία αυτά της Π.Ε. Πέλλας. Τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά μέχρι και την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020, με το πρώτο κουδούνι να χτυπά τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου, εφόσον δεν υπάρξει παράταση του μέτρου βάσει των νέων επιδημιολογικών δεδομένων. Σε όλες τις αίθουσες των σχολείων που έχουν κλείσει, πραγματοποιείται απολύμανση.

Συγκεντρωτικά, σύμφωνα με τη νέα λίστα του Υπουργείου Παιδείας για τα κλειστά σχολεία λόγω κορωνοϊού, δεν ανοίγουν οι σχολικές μονάδες στην περιφερειακή ενότητα Λέσβου και Πέλλας, το 2ο Γενικό Λύκειο Καισαριανής (σ.σ. θα παραμείνει κλειστό έως τις 27 Σεπτεμβρίου), το 2ο Δημοτικό Βουτων στο Ηράκλειο Κρήτης, το Δημοτικό σχολείο Ειδικής Αγωγής Καλλιθέας Λήμνου, το Νηπιαγωγείο Ειδικής Αγωγής Καλλιθέας Λήμνου, το 2ο Γυμνάσιο Πύργου Ηλείας και το 7ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας.

kleista-sxoleia-koronoios.jpg

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ