Ελλαδα

Κρούσμα κορωνοϊού σε σχολείο. Γονείς ζητούν αναστολή λειτουργίας

Προκειμένου να εξεταστεί όλο το προσωπικό που ήρθε σε επαφή με τον καθηγητή που διαγνώστηκε θετικός

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σχολείο
Σχολείο © EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Επιστολή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Βουτών Ηρακλείου, προς τους αρμόδιους φορείς, λόγω κρούσματος κορωνοϊού

Την άμεση διενέργεια τεστ αλλά και την προσωρινή αναστολή της λειτουργίας του 2ου Δημοτικού Σχολείου Βουτών στο Ηράκλειο, μετά την επιβεβαίωση κρούσματος κορωνοϊό σε εκπαιδευτικό του σχολείου, ζητά ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων.

Συγκεκριμένα στην επιστολή τους προς τον ΕΟΔΥ, οι γονείς αναφέρουν: «Με αφορμή το θετικό κρούσμα κορωνοϊού σε εκπαιδευτικό του 2ου Δημοτικού Σχολείου Βουτών Ηρακλείου, για το οποίο ενημερωθήκαμε σήμερα το πρωί, παρακαλούμε πολύ για τις δικές σας ενέργειες ώστε να ανασταλεί η λειτουργία του Σχολείου για το απαραίτητο χρονικό διάστημα, προκειμένου να εξεταστεί όλο το προσωπικό που ήρθε σε επαφή με το θετικό κρούσμα. Σας επισημαίνουμε ότι στο σχολείο μας φοιτούν δεκάδες παιδιά εργαζομένων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου και γι’ αυτό το λόγο κρίνεται ακόμα πιο αναγκαία η δρομολόγηση των σχετικών εξετάσεων. Ως γονείς είμαστε αναστατωμένοι και ζητάμε την άμεση κινητοποίησή σας ώστε να διασφαλιστεί η ασφαλής λειτουργία του σχολείου, τόσο για το προσωπικό όσο και για τους μαθητές».

 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ