- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Ελ. Βενιζέλος»: Γυναίκα επιβάτιδα αρνήθηκε να φορέσει μάσκα
Λιποθύμησε όταν πήγαν να την κατεβάσουν από το αεροπλάνο
Η συγκεκριμένη επιβάτιδα επιβιβάστηκε στο αεροσκάφος με καθυστέρηση και κάθισε στη θέση της χωρίς να φορά μάσκα.
Μεγάλη αναστάτωση και ταλαιπωρία προκάλεσε με τη συμπεριφορά μιας επιβάτιδας που αρνούνταν να φορέσει μάσκα σε αεροπλάνο με προορισμό την Κρήτη, το βράδυ της Παρασκευής.
Όπως αναφέρει το Cretalive οι έντονες αντιρρήσεις της γυναίκας να υπακούσει στις υποδείξεις του πληρώματος, καθήλωσε το αεροσκάφος στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για πολλή ώρα, προκαλώντας μεγάλη καθυστέρηση στην προγραμματισμένη αναχώρηση.
Ειδικότερα, η πτήση με 200 επιβάτες και με προορισμό το αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» του Ηρακλείου επρόκειτο να αναχωρήσει στις 22:40 τη νύχτα της Παρασκευής. Η συγκεκριμένη επιβάτιδα επιβιβάστηκε στο αεροσκάφος με καθυστέρηση γύρω στις 22:20 και κάθισε στη θέση της χωρίς να φορά μάσκα. Άμεσα, οι αεροσυνοδοί της συνέστησαν να λάβει τα απαιτούμενα μέτρα ενάντια στον κορωνοϊό, ωστόσο εκείνη αρνούνταν πεισματικά.
Στη συνέχεια, μετακινήθηκε σε άλλη θέση στο αεροσκάφος, ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες άρχισαν να διαμαρτύρονται έντονα. Το πλήρωμα του αεροσκάφους ενημέρωσε την Ασφάλεια του Αερολιμένα για το συμβάν, με αποτέλεσμα να κορυφωθεί η ένταση από την πλευρά της επιβάτιδας, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες λιποθύμησε, όταν άνδρες της Ασφάλειας του αεροδρομίου και τα μέλη του πληρώματος προσπάθησαν να την κατεβάσουν από το αεροσκάφος.
Λίγα λεπτά αργότερα ασθενοφόρο έσπευσε στην πίστα παραλαμβάνοντας τη γυναίκα, ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες απορούσαν πώς κατάφερε να περάσει από τους ελέγχους του αεροδρομίου και να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο χωρίς μάσκα.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Απορρίπτει ως ανακριβείς τις αναφορές για κατασκευή λουτρών, κουζινών ή εγκατάσταση αντλιών θερμότητας στο δυτικό ύψωμα του λιμανιού
Παράλληλα, επισημαίνεται ότι δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός
Από που προέρχεται ο έντονος μαύρος καπνός που είναι ορατός στην ατμόσφαιρα
Ποια δικαιολογητικά χρειάζονται
Εκτιμήσεις ότι μπορεί να ξεπεράσει τα επίπεδα του 2018
Eπιχειρούν 80 πυροσβέστες και έξι εναέρια μέσα
Διπλό πύρινο μέτωπο στη Βοιωτία
Ο τραγουδιστής νοσηλευόταν στο «Γεώργιος Γεννηματάς» λόγω οξέως εμφράγματος και ανακοπής καρδιάς
Εστάλη μήνυμα από το 112 για εκκένωση
Οι κάτοικοι εκφράζουν έντονη ανησυχία για τη στατική ασφάλεια των κτιρίων.
Παράλληλα έχουν σταλεί απανωτά μηνύματα 112
«Απομακρυνθείτε προς Ακτή Καραϊσκάκη»
Στο σημείο επιχειρούν δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Στις δράσεις συμμετείχαν 321 εθελοντές, 40 στρατιώτες και 2.181 μαθητές και μαθήτριες από 22 σχολεία
Πυκνοί καπνοί καλύπτουν την περιοχή
Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις - Στη μάχη και εναέρια μέσα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.