Ελλαδα

Κορωνοϊός: Θετική εκπαιδευτικός σε σχολείο στην Αγία Παρασκευή

Τι υποστηρίζει ο δήμαρχος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σχολείο
Σχολείο © EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε εκπαιδευτικός σε σχολείο στην Αγία Παρασκευή, με τον δήμαρχο να καταγγέλλει ότι ο ΕΟΔΥ αρνείται να βρεθεί στο χώρο.

Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε εκπαιδευτικός σε σχολείο στην Αγία Παρασκευή την προηγούμενη Τετάρτη, με την διεύθυνση να ενημερώνει τον ΕΟΔΥ, ο οποίος -σύμφωνα με τον δήμαρχο- αρνείται να βρεθεί στο χώρο για να πραγματοποιήσει ιχνηλάτηση των επαφών. 

Ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς, μιλώντας στο OPEN, υποστήριξε ότι ο ΕΟΔΥ δεν έχει ακόμη βρεθεί στο σχολείο, διότι πρόκειται για μικρή δομή. «Καλώ τον ΕΟΔΥ να κάνει τα απαραίτητα» είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Ζορμπάς, που αποκάλυψε ότι τρεις μόλις ημέρες πριν από το άνοιγμα των σχολείων, δεν έχει στα χέρια του ούτε μία, από τις 19.000 μάσκες που αναμένει ο Δήμος του για τα σχολεία της περιοχής. «Δεν έχουμε ενημέρωση για παραλαβή μέσα στο Σαββατοκύριακο» είπε χαρακτηριστικά.

Μόλις η εκπαιδευτικός έμαθε ότι είναι θετική στον κορωνοϊό, οι συνάδελφοί της κλήθηκαν να αποχωρήσουν από το σχολείο, όπου έγινε ήδη απολύμανση.

Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής: Βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό εκπαιδευτικός | Ώρα Ελλάδος 11/9/20 |OPEN TV

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ