- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
TUI: Τέλος τα ταξίδια προς Χανιά-Ηράκλειο και τρία ελληνικά νησιά
Τέλος τα ταξίδια και σε Σαντορίνη, Μύκονο και Ζάκυνθο
Την αναστολή του προγράμματος ταξιδιών της για τρία νησιά και δύο προορισμούς της Κρήτης ανακοίνωσε η τουριστική εταιρεία TUI.
Αναστολή ταξιδιών για τρία νησιά της Ελλάδας καθώς και τα Χανιά και το Ηράκλειο ανακοίνωσε η TUI.
Αυτό, σύμφωνα με την ΕΡΤ, θα ισχύει από σήμερα και μέχρι και τις 22 Σεπτεμβρίου.
Συγκεκριμένα, αναστέλλει τα ταξίδια για Χανιά, Ηράκλειο, Σαντορίνη, Μύκονο και Ζάκυνθο.
Επίσης, αναστέλλει, τερματίζοντας ουσιαστικά τη φετινή σεζόν, όλα τα ταξίδια για Μάλια Ηρακλείου και Λαγανά Ζακύνθου, μέχρι τις 31 Οκτωβρίου.
Ολλανδία: Σε καραντίνα ταξιδιώτες που γυρίζουν από ελληνικά νησιά
Το υπουργείο Εξωτερικών της Ολλανδίας εξέδωσε νέα ταξιδιωτική οδηγία για τα ελληνικά νησιά, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, βάζοντάς την στην «πορτοκαλί λίστα».
Η οδηγία ισχύει από σήμερα, 8 Σεπτεμβρίου και όλοι όσοι επιστρέφουν στην Ολλανδία από κάποιο από τα ελληνικά νησιά θα πρέπει να μπαίνουν σε καραντίνα για δέκα μέρες, ενώ καλούνται όλοι όσοι εμφανίζουν συμπτώματα σχετικά με την Covid-19, όπως πυρετός, δύσπνοια, βήχας και συνάχι να επικοινωνούν με τις υγειονομικές Αρχές.
Σκωτία: Σε καραντίνα 14 ημερών οι ταξιδιώτες από την Ελλάδα
Σε καραντίνα 14 ημερών θα μπαίνουν οι ταξιδιώτες από την Ελλάδα προς την Ουαλία, όπως ανακοινώθηκε από την κυβέρνηση της χώρας.
«Βρισκόμαστε εν μέσω μιας παγκόσμιας πανδημίας και η κατάσταση σε πολλές χώρες μπορεί να αλλάξει ξαφνικά. Ως εκ τούτου, οι άνθρωποι πρέπει να σκεφτούν πολύ καλά προτού δεσμευτούν με μη απαραίτητα ταξίδια στο εξωτερικό», δήλωσε ο Χούμζα Γιουσάφ, υπουργός Δικαιοσύνης της Σκωτίας.
Εν τω μεταξύ, η κυβέρνηση της Ουαλίας ανέφερε ότι οι παραθεριστές που επιστρέφουν από τη Ζάκυνθο θα κληθούν να μπουν σε καραντίνα για 14 ημέρες και θα κάνουν τεστ για COVID-19.
Βρετανία: Καραντίνα 14 ημερών σε όσους επιστρέφουν από επτά ελληνικά νησιά
Σε 14ήμερη καραντίνα αναμένεται να μπαίνουν όσοι ταξιδιώτες επιστρέφουν στη Βρετανία μετά από επίσκεψή τους σε επτά νησιά της Ελλάδας.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Sky News, η βρετανική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι από τα ξημερώματα της Τετάρτης οι αφίξεις στην Αγγλία από τη Λέσβο, την Τήνο, τη Σέριφο, τη Μύκονο, την Κρήτη, τη Σαντορίνη και τη Ζάκυνθο θα πρέπει να μπαίνουν σε καραντίνα 14 ημερών.
Αξίζει να σημειωθεί πως την ανακοίνωση έκανε στη Βουλή των Κοινοτήτων το απόγευμα της Δευτέρας ο υπουργός Μεταφορών της χώρας, Γκραντ Σαπς.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το βαρύ κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει
Ακινητοποιημένα Μετρό, Ηλεκτρικός, Τραμ, Τρένα, Προαστιακός - Στάσεις εργασίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ
Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ
Πιο σοβαρά ο υπάλληλος του ΕΦΚΑ
Tι είπε για την πολεοδομική επέκταση σε προστατευόμενες περιοχές
Στο σημείο επιχειρεί ειδικό κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών του στρατού
Αφορά τις αποζημιώσεις που επιδικάζονται στους συγγενείς των θυμάτων και στους τραυματίες
Οι αρχές που έφτασαν στο σημείο δεν έχουν βρει μέχρι τώρα κάλυκες
Διευκρινίσεις για ΚΤΕΟ και Κ.Ε.Κ, τι αλλάζει και τι παραμένει ίδιο στο ισχύον πλαίσο
«Δεμένα» τα πλοία σε όλα τα λιμάνια
Επιχείρηση με διαπραγματευτές και ΟΠΚΕ για 20χρονο φοιτητή στο κέντρο της πόλης
Αναλυτικά οι ενέργειες στις οποίες είχε προχωρήσει η διοίκηση
Τι αναφέρει στην ανάρτηση για την πρόγνωση των επόμενων ημερών ο Θοδωρής Κολυδάς
Η λειτουργία του διακόπηκε τον Ιανουάριο, με την ίδια να χαρακτηρίζει τότε την απόφαση «πολύ δύσκολη»
Ήταν κρυμμένα στις σόλες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.