- CITY GUIDE
- PODCAST
-
21°
Κορυδαλλός: Κρούσμα κορωνοϊού σε βρεφικό σταθμό
Θετική βρεφονηπιοκόμος - 14 ημέρες καραντίνα για όλο το προσωπικό
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, μετά τον έλεγχο των δειγμάτων προέκυψε ότι μία βρεφονηπιοκόμος του 1ου Βρεφικού Σταθμού Κορυδαλλού είναι θετική στον ιό Covid -19
Θετική στο τεστ για κορωνοϊό βρέθηκε βρεφονηπιοκόμος βρεφικού σταθμού στον Κορυδαλλό. Πριν από λίγη ώρα ο Δήμος Κορυδαλλού σε ανακοίνωσή του ανέφερε: «Ενεργώντας προληπτικά και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στα παιδιά, τους γονείς και το προσωπικό των βρεφονηπιακών σταθμών, ο Δήμος Κορυδαλλού διενήργησε, κατά την περίοδο 31 Αυγούστου έως 4 Σεπτεμβρίου, τεστ για την ανίχνευση του Covid -19 σε όλο το προσωπικό των βρεφονηπιακών σταθμών (δασκάλες, βοηθητικό προσωπικό κτλ)».
Όπως διευκρινίστηκε από τον Δήμο Κορυδαλλού, η διενέργεια του τεστ έγινε πριν την υποδοχή παιδιών στους βρεφονηπιακούς σταθμούς «προκειμένου να διασφαλιστεί ότι αυτή θα γίνει σε ένα ασφαλές περιβάλλον.»
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, μετά τον έλεγχο των δειγμάτων προέκυψε ότι μία βρεφονηπιοκόμος του 1ου Βρεφικού Σταθμού είναι θετική στον ιό Covid -19, ενώ για το θετικό κρούσμα ενημερώθηκε, άμεσα, ο ΕΟΔΥ και ο γιατρός εργασίας του Δήμου Κορυδαλλού.
Ο Δήμος ακολουθώντας τα πρωτόκολλα ασφαλείας ανακοίνωσε ότι το προσωπικό του 1ου Βρεφικού Σταθμού θα επιστρέψει στα καθήκοντά του μετά από 14 μέρες.
Ο σταθμός καθαρίστηκε και απολυμάνθηκε, και θα λειτουργήσει εκ νέου υπό τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και το πρόγραμμα προσαρμογής που καταρτίζουν οι δασκάλες.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε έρχεται νέα κακοκαιρία
Υπενθύμιση του ΕΣΘ για το κλείσιμο των επιχειρήσεων σε επτά δήμους του πολεοδομικού συγκροτήματος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η αναλυτική πρόγνωση Μαρουσάκη για τις επόμενες ημέρες
Σοβαρά προβλήματα στην εξυπηρέτηση επιβατών
Τι ζητά από τον πρόεδρο της εταιρείας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Από πού πήρε το όνομά του
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Ποιοι θα καταθέσουν στις συνεδριάσεις αυτής της εβδομάδας
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.