Ελλαδα

Ραγίζει καρδιές η σύζυγος του Γιάννη Πουλόπουλου

«Έφυγε ήσυχα και λεβέντικα»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιάννης Πουλόπουλος
Γιάννης Πουλόπουλος

Συντετριμμένη από τον χαμό του Γιάννη Πουλόπουλου είναι η σύζυγός του Μπέτυ

Σε ιδιωτικό θεραπευτήριο λίγο μετά τις έντεκα το βράδυ της Κυριακής πέθανε ο Γιάννης Πουλόπουλος, ένας από τους μεγαλύτερους και δημοφιλέστερους Έλληνες τραγουδιστές

Όπως ήταν γνωστό αντιμετώπιζε καρδιολογικά προβλήματα εδώ και αρκετά χρόνια. Ο Γιάννης Πουλόπουλος ήταν 79 ετών. 

Η φωνή του απογείωσε τα τραγούδια του Μίμη Πλέσσα και του Λευτέρη Παπαδόπουλου στον περίφημο «Δρόμο», τον εμπορικότερο ελληνικό δίσκο όλων των εποχών, με πωλήσεις που έχουν ξεπεράσει το 1.500.000 άλμπουμ.

Συντετριμμένη από τον χαμό του Γιάννη Πουλόπουλου είναι η σύζυγός του Μπέτυ.

Η γυναίκα που στάθηκε στο πλευρό του για χρόνια, με δυσκολία μπορούσε να μιλήσει για τον θάνατο του εξαιρετικού ερμηνευτή, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Κυριακής.

Η σύζυγος του σπουδαίου τραγουδιστή μίλησε στην «Καλοκαίρι #Not» με σπασμένη φωνή για τις τελευταίες στιγμές του δικού της Γιάννη,
 

«Δεν μπορώ ακόμη να τον αποχαιρετήσω. Απλώς σκέφτομαι τη ζωή μου χωρίς αυτόν. Τη ζωή μου χωρίς τον Γιάννη. Δε μπορώ να τον αποχαιρετήσω, δυσκολεύομαι ακόμη. Είχε ταλαιπωρηθεί με το πρόβλημα με τα μάτια του. Του έφερε κατάθλιψη αυτή η κατάσταση και όταν ήρθαν κάποια άλλα προβληματάκια στην υγεία του, δεν είχε το κουράγιο να τα πολεμήσει όσο έπρεπε», είπε αρχικά προσθέτοντας: «Έφυγε ήσυχα και λεβέντικα, όπως ήθελε εκείνος. Τα έκανε όπως ήθελε εκείνος. Είχε μια αγνότητα καλοσύνης. Δεν έκανε ποτέ κακό σε άνθρωπο. Στον μόνο άνθρωπο που έκανε κακό ήταν στον εαυτό του. Ήταν ένας καλός άνθρωπος, κάλος πατέρας. Ήταν αγνός για αυτό που ήταν. Τεράστιος τραγουδιστής».

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ