Ελλαδα

Κορωνοϊός: Θετικός ένας κρατούμενος στις φυλακές Κομοτηνής

Πρόκειται για ένα 27χρονο Έλληνα κρατούμενο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φυλακή
Φυλακή - Αρχείο © EUROKINNISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Θετικός στον κορωνοϊό 27χρονος κρατούμενος στις φυλακές Κομοτηνής - Κρατείται σε ειδικό χώρο εντός των φυλακών.

Επιβεβαιώθηκε τη Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020 η πληροφορία ότι υπάρχει κρούσμα κορωνοϊού στις φυλακές Κομοτηνής.

Το επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στις φυλακές Κομοτηνής είναι ένας Έλληνας κρατούμενος, ηλικίας 27 ετών περίπου.

Πληροφορίες της Athens Voice αναφέρουν ότι πρόκειται για νεοεισερχόμενο κρατούμενο. Συνελήφθη δηλαδή εκτός φυλακών από αστυνομικούς και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ξάνθης. Εκεί, ελήφθη δείγμα για να γίνει το τεστ για τον κορωνοϊό, το οποίο και βγήκε θετικό. Ο κρατούμενος βρίσκεται σε απομόνωση στις φυλακές Κομοτηνής.

Είναι ασυμπτωματικός και δεν έχει έρθει σε επαφή με κανέναν άλλο κρατούμενο, καθώς -όπως αναφέρθηκε νωρίτερα- είναι νεοεισερχόμενος στις φυλακές Κομοτηνής.

Κορωνοϊός στην Ελλάδα - 170 νέα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο | 24.08.2020

Υπενθυμίζεται ότι ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 170 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο. Τα 134 ήταν εγχώρια κρούσματα εκ των οποίων τα 18 συνδέονται με πρόσφατο ταξίδι στο εσωτερικό της χώρας και τα 14 με επαφή με επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Στην Αττική επιβεβαιώθηκαν 51 και στη Θεσσαλονίκη 19. Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλούν τα 15 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Κοζάνη, ενώ στα Χανιά όπου τίθενται σε ισχύ έκτακτα περιοριστικά μέτρα την Τρίτη 25 Αυγούστου 2020 διαπιστώθηκαν 3 νέες μολύνσεις Covid-19.

Τα συνολικά επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα από την έναρξη της πανδημίας στη χώρα έχουν φθάσει τα 8.819, εκ των οποίων το 55,3% είναι άνδρες. 31 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι τα 66 έτη και το 38.7% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. Οι νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα έχουν φθάσει τους 242. Το τελευταίο 24ωρο δεν καταγράφηκε κάποιος νέος θάνατος ασθενούς με Covid-19.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ