Ελλαδα

Αναστάτωση σε πτήση με τουρίστα που αρνούνταν να φορέσει μάσκα

Σε πτήση από Ρόδο προς Αθήνα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αίθουσα αφίξεων στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
Αίθουσα αφίξεων στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» © EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Επεισοδιακή ήταν απογευματινή πτήση από Ρόδο προς Αθήνα καθώς ένας τουρίστας αρνούνταν να φορέσει μάσκα όπως οι υπόλοιποι επιβάτες

Ένας τουρίστας, που ταξίδευε από τη Ρόδο για την Αθήνα με το απογευματινό δρομολόγιο αεροπορικής εταιρείας διαπληκτίστηκε με το πλήρωμα και τους υπόλοιπους επιβάτες, αρνούμενος να φορέσει μάσκα

Άτομα που επέβαιναν στην ίδια πτήση, υποστήριξαν  μιλώντας στην εφημερίδα «Ροδιακή» ότι ο τουρίστας, από την Πολωνία, δεν ήθελε να φορέσει τη μάσκα αγνοώντας στις υποδείξεις του πληρώματος.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως έβαζε και έβγαζε συνέχεια τη μάσκα προστασίας με επιδεικτικό μάλιστα τρόπο, ενώ επιτέθηκε με σφοδρότητα και σε όσους επιβάτες επιχείρησαν να του ζητήσουν να ακολουθήσει τις οδηγίες του πληρώματος.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε πάντως η ασφάλεια του αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος», ενώ το αεροσκάφος βρίσκονταν ακόμα στον αέρα, με αποτέλεσμα μόλις προσγειώθηκε να προσαχθεί  ο  τουρίστας στο τμήμα ασφαλείας. Εκεί έδωσε εξηγήσεις, δεν συνελήφθη αλλά του επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο. 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ