Ελλαδα

Κορωνοϊός - Χανιά: Πρόστιμο 3.000 ευρώ για γλέντι

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι υπήρχε μεγαλύτερος αριθμός ατόμων από τον επιτρεπόμενο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Με 3.000 ευρώ πλήρωσε το γλέντι ένας άνδρας στα Χανιά Κρήτης - Είχε περισσότερα άτομα από το επιτρεπόμενο βάσει των νέων μέτρων κατά του κορωνοϊού
Με 3.000 ευρώ πλήρωσε το γλέντι ένας άνδρας στα Χανιά Κρήτης - Είχε περισσότερα άτομα από το επιτρεπόμενο βάσει των νέων μέτρων κατά του κορωνοϊού © Pixabay

Κορωνοϊός: Στα Χανιά Κρήτης κόπηκε πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ για γλέντι σε αύλειο εξωτερικό χώρο, καθώς υπήρχαν περισότερα άτομα από αυτό που προβλέπεται.

Με πρόστιμο 3.000 ευρώ πλήρωσε το γλέντι ένας άνδρας στην Κρήτη, καθώς διαπιστώθηκαν παραβάσεις των μέτρων που ισχύουν για τον κορωνοϊό.

Το πρόστιμο, ύψους 3.000 ευρώ, κόπηκε το βράδυ της Τρίτης 18 Αυγούστου 2020 για γλέντι σε αύλειο εξωτερικό χώρο σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου, στα Χανιά Κρήτης.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ο συγκεκριμένος άνδρας είχε οργανώσει κοινωνική εκδήλωση σε αύλειο εξωτερικό χώρο, στην οποία συμμετείχε μεγαλύτερος αριθμός ατόμων από τον επιτρεπόμενο, παραβιάζοντας έτσι τα μέτρα που ισχύουν για τον κορωνοϊό. Ο άνδρας, που οργάνωσε το γλέντι στα Χανιά Κρήτης, συνελήφθη και σε βάρος του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους 3.000 ευρώ.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αποκορώνου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Χανίων.

Η είδηση ότι κόπηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ για γλέντι στα Χανιά Κρήτης έρχεται την ώρα που εντείνεται η ανησυχία για τη διασπορά του κορωνοϊού σε περιοχές της χώρας. Ήδη, αποφασίστηκε να ληφθούν νέα περιοριστικά μέτρα σε Χαλκιδική και Μύκονο, μεταξύ των οποίων είναι η υποχρεωτική χρήση της μάσκας τόσο σε εσωτερικό όσο και σε εξωτερικό χώρο, καθώς και η επιβολή «πλαφόν» για τα άτομα ανά τραπέζι (μέχρι 4 αν δεν είναι συγγενείς Α' βαθμού, οπότε ο αριθμός αυτός ανεβαίνει στους 6).

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ