Ελλαδα

Πότε θα αρχίσει το ΑΧΕΠΑ να δέχεται ξανά κρούσματα Covid-19

Μετά την εμφάνιση 14 κρουσμάτων κορωνοϊού μεταξύ του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
 ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ COVID 19 ΤΟ ΑΧΕΠΑ  ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΧΕΠΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ 14 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ
Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ © ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Η Κλινική και η ΜΕΘ λειτουργούν κανονικά στο 100% - Το ΑΧΕΠΑ δεν δέχεται μόνο νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19

Από το Σάββατο θα αρχίσει να δέχεται ξανά επιβεβαιωμένα περιστατικά Covid-19 το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Σύμφωνα με τη διοίκηση του Νοσοκομείου λειτουργεί κανονικά η Α Παθολογική Κλινική του ΑΧΕΠΑ απλώς δεν δέχεται νέα επιβεβαιωμένα περιστατικά Covid-19 λόγω της εμφάνισης 14 κρουσμάτων κορωνοϊού μεταξύ του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Παναγιώτης Παντελιάδης η Α΄ Παθολογική Κλινική απολυμαίνεται και δεν δέχεται μόνο νέα επιβεβαιωμένα περιστατικά Covid-19 μέχρι την Παρασκευή, ενώ εκτιμά πως θα αρχίσει να δέχεται κανονικά ασθενείς θετικούς στον κορονοϊό από το προσεχές Σάββατο που είναι ημέρα γενικής εφημερίας .

«Υπήρξε λάθος ερμηνεία της ανακοίνωσης σχετικά με την λειτουργία της Α΄Παθολογικής Κλινικής. Η Κλινική και η ΜΕΘ λειτουργούν κανονικά στο 100% και οι ασθενείς που νοσηλεύονταν εξακολουθούν να νοσηλεύονται. Δεν δέχεται μόνο νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19 για νοσηλεία, όλα τα άλλα λειτουργούν κανονικά» επισήμανε ο κ. Παντελιάδης.

Όσον αφορά τους 14 εργαζόμενους που προσβλήθηκαν από Covid-19 ανέφερε ότι βρίσκονται σε καραντίνα και κανείς δεν γνωρίζει αποδεδειγμένα από που κόλλησαν.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ