Η φωτιά εξελίσσεται για τρίτη μέρα σε περιοχές των Χανίων- Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες για την Πυροσβεστική
Για ακόμα ένα 24ωρο συνεχίζεται η φωτιά σε περιοχές του δήμου Κανδάνου - Σελίνου στα Χανιά.
Οι επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις έδωσαν όλη τη νύχτα μάχη με τις φλόγες ενώ με το πρώτο φως της ημέρας συμμετέχουν ξανά στην κατάσβεση της φωτιάς δύο ελικόπτερα. Οι ισχυροί άνεμοι δυσκολεύουν το έργο της κατάσβεσης.
Σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, λόγω των ιδιαιτέρων συνθηκών με την πυρκαγιά να βρίσκεται η εξέλιξη, η κινητοποίηση σήμερα ισχύει με βάση την κατηγορία κινδύνου 4 (του πολύ υψηλού κινδύνου.)
Θυμίζουμε ότι χθες εκκενώθηκαν η Σκλαβοπούλα και νωρίτερα το Κεδρόδασος. Η φωτιά καίει χορτολιβαδική και καλλιεργήσιμη έκταση ενώ τα μέτωπά της ήταν αρκετά.
Όπως γράφουν τα «Χανιώτικα Νέα», σύμφωνα με τον δήμαρχο Καντάνου- Σελίνου Αντώνη Περράκη που βρίσκεται στην περιοχή, η φωτιά απείλησε κατοικημένες περιοχές καθώς παρουσίαζε συνεχείς αναζωπυρώσεις μετά το τέλος των ρίψεων νερού από τα πυροσβεστικά αεροσκάφη.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Έλεγε "αν δεν σε έχω εγώ, δεν θα σε έχει κανένας άλλος"» περιγράφει η γυναίκα
Πού θα κυμανθεί η θερμοκρασία
Τι καιρό περιμένουμε αύριο Κυριακή
Κατηγορείται για παρενόχληση
Κάτοικοι είχαν ενημερώσει νωρίτερα για αναθυμιάσεις
Έβγαλε τον εξοπλισμό του και πιάστηκε στα χέρια
Πώς εξαρθρώθηκε το κύκλωμα
Ο ισχυρισμός στο δικαστήριο και το βίντεο που αποκάλυψε την αλήθεια
Δείτε τον χάρτη με το επίκεντρο
«Μόνο τα εργαλεία άλλαξαν»
Πότε πηγαίνουν πίσω τα ρολόγια
Η ανακοίνωση της ΕΥΔΑΠ για την προγραμματισμένη διακοπή νερού
Αναλυτικά τα σημεία και οι ώρες
Σε ποιες περιοχές θα εκδηλωθούν έντονα φαινόμενα - Πότε θα εξασθενήσουν
Οι αναμνήσεις από τη Λεωφόρο, η σχέση με τον Παναθηναϊκό, η Θύρα 13 και το περιστατικό με το «κουμπούρι»
Συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές θα τιμήσουν τη μνήμη του τραγουδιστή
Συνελήφθη για παράβαση σχετική με τη διατάραξη της τάξης
Στο νοσοκομείο πλήρωμα και οδηγός του ΙΧ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.