Ελλαδα

Έρρικα Πρεζεράκου: Οι προσευχές σας εισακούσθηκαν

Νέο βίντεο από το κρεβάτι του νοσοκομείου - Ευχάριστα νέα για την υγεία της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έρρικα Πρεζεράκου
Έρρικα Πρεζεράκου (Φωτογραφία: Έρρικα Πρεζεράκου/Instagram)

Η Έρρικα Πρεζεράκου κατάφερε να σώσει ένα δάχτυλο από το σοβαρό ατύχημα που είχε στην Κύθνο - Ανέβασε νέο βίντεο από το νοσοκομείο

Ευχάριστα νέα για την υγεία της Έρρικας Πρεζεράκου, η οποία εδώ και λίγες μέρες νοσηλεύεται στο ΚΑΤ, μετά από σοβαρό ατύχημα που είχε με φουσκωτό σκάφος στην Κύθνο

Η πρώην πρωταθλήτρια, βουρκωμένη, ανέβασε νέο βίντεο από το κρεβάτι του νοσοκομείου στο οποίο βρίσκεται.

«Να σας πω κάτι… Οι προσευχές σας εισακούστηκαν και ο παραμέσος είναι ζωντανός! Είναι εδώ και είναι υγιής και είμαι χαρούμενη! Και είμαι πολύ χαρούμενη» λέει η Έρρικα Πρεζεράκου στο βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σας ειπα σημερα ποσο πολύ σας αγαπω...?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Errica Prezerakou (@errika_prezerakou) στις

«Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Μπορεί να μην έχω απαντήσει σε όλους αλλά σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ» συμπλήρωσε εμφανώς συγκινημένη.

Μιλώντας τη Δευτέρα για το ατύχημα και τη νοσηλεία στο νοσοκομείο είχε πει:

«Τα έχω αφήσει όλα. Δεν μπορώ να ανταποκριθώ σ’ όλα αυτά τα τηλεφωνήματα και όλο αυτό το χαμό. Χρειάζομαι ηρεμία. Είμαι ακόμα σε σοκ. Θέλω να συνειδητοποιήσω τι έχει γίνει. Απλά λέω στον εαυτό μου ότι πρέπει να νιώθει ευγνωμοσύνη γιατί θα μπορούσα να είχα γίνει κιμάς. Να σου πω την αλήθεια, έχω έννοια για τον παράμεσο γιατί το τελευταίο μου δαχτυλάκι το έχασα. Μια προσευχή θα ήθελα από όλους τους ανθρώπους να σωθεί ο παράμεσος και να πάνε όλα καλά».

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ