Ελλαδα

Συναγερμός στη Χαλκιδική: 50 κρούσματα σε εργοστάσιο

Έχουν τεθεί σε καραντίνα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
50 κρούσματα κορωνοϊού σε εργοστάσιο τη Χαλκιδική
50 κρούσματα κορωνοϊού σε εργοστάσιο τη Χαλκιδική

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού OPEN σε σύνολο 300 εργαζομένων σε εργοστάσιο στη Χαλκιδική βρέθηκαν 50 κρούσματα κορωνοϊού

Συναγερμός έχει σημάνει στη Χαλκιδική όπου σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού OPEN βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό 50 από τους 300 εργαζομένους σε μεγάλο εργοστάσιο τροφίμων, παραγωγής και τυποποίησης ελιάς.    

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα πρώτα δύο θετικά κρούσματα ήταν δύο γυναίκες που είχαν πρόσφατα ταξιδέψει σε γειτονική βαλκανική χώρα. Το εργοστάσιο προέβη σε μαζικά τεστ όλων των εργαζομένων και διέκοψε προσωρινά τη λειτουργία του, τηρώντας τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα.   «Είναι όλοι σε καραντίνα, έχουν εξεταστεί και οι συγγενείς, δηλαδή τα μέλη των οικογενειών παρόλο που δεν εργάζονται στην εταιρεία μας. Έχουμε λάβει όλα τα μέτρα» δήλωσε στο OPEN ΤV, η νομική σύμβουλος της εταιρείας, Κατερίνα Λιολιοπούλου.

 «Βγήκαν τα αποτελέσματα γιατί έγιναν σε ιδιωτική εταιρεία πλέον της προσέλευσης του ΕΟΔΥ στην αρχή προκειμένου να έχουμε γρήγορα αποτελέσματα και τα είχαμε. Ήταν δύο κυρίες οι οποίες στις άδειές τους είχαν πάει στην Αλβανία και βρέθηκαν θετικές, ήταν τα πρώτα δύο κρούσματα που είχαν διαπιστωθεί θετικά. Από εκεί και πέρα όμως όταν έχουμε 50 άτομα δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι αποκλειστικός υπαίτιος ήταν μόνο αυτές οι δύο κυρίες. Και τώρα να μην είμαστε και υπερβολικοί, καταλαβαίνετε, όλος ο κόσμος κυκλοφορεί, συναναστρέφεται».   

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Γυναικοκτονία». Μια λέξη τάφος ομαδικός
«Γυναικοκτονία». Μια λέξη τάφος ομαδικός

Πλέον είναι απαραίτητο, πρέπει να κατανοηθούν τα αίτια. Απαιτείται να σταματήσουμε να εκπαιδεύουμε τα αγόρια όπως εκπαιδεύτηκαν οι πατεράδες τους. Να τους βοηθήσουμε να κατέβουν από το βάθρο τους

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.