- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στάση εργασίας σήμερα 17.07 για τους εφοριακούς
Ως ένδειξη συμπαράστασης στους υπαλλήλους που δέχθηκαν δολοφονική επίθεση
Οι εφοριακοί επισημαίνουν ότι «τα γεγονότα της Κοζάνης αποτελούν την σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι - Στάση εργασίας πραγματοποιούν σήμερα.
Σε πανελλαδική στάση εργασίας, από τις 11:30 π.μ. έως το πέρας του ωραρίου, προχωρούν σήμερα οι εφοριακοί, ως ένδειξη συμπαράστασης στους υπαλλήλους της ΔΟΥ Κοζάνης που δέχθηκαν δολοφονική επίθεση στον χώρο εργασίας τους.
Σύμφωνα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στις ΔΟΥ (ΠΟΕ- ΔΟΥ), η επίθεση αυτή «έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά καθημερινών επεισοδίων και παραβατικών συμπεριφορών απέναντι σε εργαζόμενους που βιώνουν το μεροκάματο του τρόμου. Για άλλη μια φορά καταδεικνύεται ότι οι εφοριακοί υπάλληλοι καλούνται να εκτελέσουν τα καθήκοντά τους κάτω από αντίξοες συνθήκες, χωρίς καμία προστασία, εκτεθειμένοι καθημερινά άλλοτε στο έλεος αγανακτισμένων πολιτών και άλλοτε ανυπεράσπιστοι απέναντι σε οργανωμένα και αδίστακτα οικονομικά συμφέροντα».
Οι εφοριακοί επισημαίνουν, επίσης, ότι «τα γεγονότα της Κοζάνης αποτελούν την σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, για τις συνθήκες εργασίας στις υπηρεσίες μας, οι οποίες έχουν γίνει αφόρητες». Και καλούν τη διοίκηση της ΑΑΔΕ και την κυβέρνηση να αναλάβουν τις ευθύνες τους, ενώ απαιτούν τη λήψη όλων των αναγκαίων και απαραίτητων μέτρων για ασφαλή και αξιοπρεπή εργασία.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε εξέλιξη και οι έρευνες για τα αίτια εκδήλωσης της φωτιάς
Τιτάνια μάχη πριν από τη δύση του ηλίου δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις
Διαδραστικός χάρτης δείχνει τη χρονική και γεωγραφική πορεία του στην Ανατολική Μεσόγειο
Οι κάτοικοι καλούνται να μετακινηθούν προς τα Στύρα
Καίγεται δάσος κοντά στα Μεσοχώρια
Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις
Μεγάλη κινητοποίηση επίγειων και εναέριων μέσων της Πυροσβεστικής
Σημειώθηκαν με διαφορά λίγων λεπτών - Κινητοποίηση των αρχών
Με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα, οι επιστήμονες ξεκαθαρίζουν τους πραγματικούς κινδύνους
Μετά την ολοκλήρωση των δοκιμών για την επέκταση της Καλαμαριάς, η βασική γραμμή λειτουργεί ξανά κανονικά
STOP στην άσεμνη έκθεση των ανθρώπων και του πλανήτη στη ρύπανση και τη βία, είναι το μήνυμα της πορείας
Λόγω της Υπερειδικής Διαδρομής του EKO Rally Acropolis 2026
Στόχος η βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών
Παραμένει για χρόνια ερεπωμένος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Συνελήφθη ο υπεύθυνος εργασιών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.