Ελλαδα

Η κίνηση των οχημάτων σήμερα 15 Ιουλίου στους δρόμους της Αθήνας

Πού εντοπίζονται δυσκολίες;

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κίνηση Αθήνα
Μποτιλιάρισμα στους δρόμους της Αθήνας © EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Με χαμηλές ταχύτητες συνεχίζεται η κίνηση των οχημάτων στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας - Ποια σημεία είναι στο «κόκκινο».

Μποτιλιάρισμα παρατηρείται αυτή την ώρα στην κίνηση των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Κηφισού, από τον κόμβο της Μεταμόρφωσης έως την Ιερά οδό, στην κάθοδο και από τα ΚΤΕΛ έως τη Νέα Φιλαδέλφεια, στην άνοδο. 

Πολύ αυξημένη είναι η κίνηση στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από το Δαφνί έως τα Διυλιστήρια Ασπροπύργου. Επίσης στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από Παλαιό Αεροδρόμιο έως την Λεωφόρο Αλίμου και στο ρεύμα προς Γλυφάδα από Τροκαντερό έως την Λεωφόρο Αμφιθέας.

Καθυστερήσεις και στα δύο ρεύματα της Κηφισίας από το ύψος της Πανόρμου έως τα Σίδερα Χαλανδρίου αλλά και στην κάθοδο της Μεσογείων από το ύψος του Χολαργού.

Δύσκολη η Αμαλίας και η Πανεπιστημίου αλλά και η Κατεχάκη από το 251 ΓΝΑ έως την Κηφισίας.

Χαμηλές είναι οι ταχύτητες στην άνοδο της Αρδηττού και την Βασιλέως Κωνσταντίνου όπως και στην κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας.

Προβλήματα στην άνοδο της Πειραιώς από Ιερά οδό προς Ομόνοια και στην Αχιλλέως προς Πλατεία Καραϊσκάκη.

Ο δακτύλιος στην Αθήνα θα επιστρέψει από το Φθινόπωρο, καθώς οι πολίτες καλούνται να αποφεύγουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και να προτιμούν τα ΙΧ για τις μετακινήσεις τους, λόγω των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ