Ελλαδα

Γώγος: Αν συνεχιστεί ο συνωστισμός θα έρθουν νέα μέτρα

«Και στα νυχτερινά κέντρα και στα beach bar»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το ζήτημα της απαγόρευσης των πανηγυριών έθεσε ο Αλκιβιάδης Βατόπουλς
Πανηγύρι © ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ/EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

Τον δρόμο των πανηγυριών θα ακολουθήσουν και τα νυχτερινά κέντρα και τα beach bar αν συνεχιστούν οι εικόνες του συνωστισμού σύμφωνα με τον Χαράλαμπο Γώγο.

Νέα περιοριστικά μέτρα θα επιφέρει ο συνωστισμός όπως επεσήμανε ο καθηγητής λοιμωξιολογίας, Χαράλαμπος Γώγος, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γώγος τόνισε πως οι πιθανότητες να ληφθούν νέα μέτρα περιορισμού σε νυχτερινά κέντρα και beach bar αυξάνονται ολοένα και περισσότερο όσο δεν τηρούνται τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας.

«Βρισκόμαστε σε μια φάση που υπάρχει έξαρση. Έχουμε κάθε μέρα δεκάδες κρούσματα, τα οποία δεν είχαμε πριν λίγο καιρό. Μακάρι αυτό να είναι μια παροδική καμπύλη που θα ξαναπέσει. Αν συνεχιστεί ο συνωστισμός σε νυχτερινά κέντρα και beach bar θα ληφθούν και για αυτά περιοριστικά μέτρα» υπογράμμισε ο κ. Γώγος.

Για τα εισαγόμενα κρούσματα, ο καθηγητής δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να κλείσουν τα σύνορα και για πολίτες και άλλων βαλκανικών χωρών, εκτός από τη Σερβία, όπως η Βουλγαρία και η Ρουμανία.  

Τέλος, για τις εκκλησίες, μετά τις εικόνες συνωστισμού που καταγράφηκαν τα τελευταία 24ωρα, ο κ. Γώγος σημείωσε ότι προς το παρόν δεν έχει συζητηθεί το ενδεχόμενο για νέα περιοριστικά μέτρα, αλλά όπως σχολίασε, «οι συναντήσεις μας στην επιτροπή είναι πλέον καθημερινές, οπότε είναι και αυτό πάνω στο τραπέζι.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ