Ελλαδα

Η κίνηση των οχημάτων σήμερα 14 Ιουλίου στους δρόμους της Αθήνας

Πού εντοπίζονται δυσκολίες;

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κίνηση Αθήνα
Αυτοκίνητα σε μποτιλιάρισμα © EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Με χαμηλές ταχύτητες συνεχίζεται η κίνηση των οχημάτων στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας - Ποια σημεία είναι στο «κόκκινο».

Μποτιλιάρισμα παρατηρείται αυτή την ώρα στην κίνηση των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Κηφισού, από τον κόμβο της Μεταμόρφωσης έως την Ιερά οδό στην κάθοδο, όπου νωρίτερα σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα στο ύψος της Πέτρου Ράλλη  και από τις Τρεις Γέφυρες έως την Ιφιγενείας, στην άνοδο. 

Αυξημένη είναι η κίνηση ανά τμήματα στην κάθοδο της Κηφισίας κυρίως στο ύψος του κτήματος Συγγρού και στο ύψος της Κατεχάκη, αλλά και στην κάθοδο της Μεσογείων από το ύψος του Χολαργού.

Δύσκολη η Κατεχάκη από το 251 ΓΝΑ έως την Μεσογείων , η Συγγρού από Λαγουμιτζή, η Αμαλίας και η Πανεπιστημίου.

Χαμηλές είναι οι ταχύτητες στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από το Δαφνί έως τα Διυλιστήρια Ασπροπύργου.

Προβλήματα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισίας από τον Φάρο Ψυχικού έως τα Σίδερα Χαλανδρίου και στην κάθοδο της Βεΐκου προς Γαλατσίου, αλλά και στην άνοδο της Πειραιώς από Ιερά οδό προς Ομόνοια και στην Αχιλλέως προς Πλατεία Καραϊσκάκη.

Ο δακτύλιος στην Αθήνα θα επιστρέψει από το Φθινόπωρο, καθώς οι πολίτες καλούνται να αποφεύγουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και να προτιμούν τα ΙΧ για τις μετακινήσεις τους, λόγω των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ