Ελλαδα

Πανελλαδικές 2020: Βγήκε πρώτος στην Ηλεία - Πώς αισθάνεται

«Κατά την περίοδο της καραντίνας διατήρησα κανονικό πρόγραμμα σαν να ήμουν στο σχολείο»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
panelladikes-2020-ileia-protos-apotelesmata.jpg
© YouTube

Αυτός είναι ο πρώτος στην Ηλεία στις Πανελλαδικές 2020 - Πόσα μόρια συγκέντρωσε - Σε δηλώσεις του εξηγεί πώς τα κατάφερε σε αυτήν τη δύσκολη δοκιμασία.

Ο Γιώργος Κατσαλάς βγήκε πρώτος στην Ηλεία στις Πανελλαδικές 2020 και δεν κρύβει τη χαρά του.

Οι βαθμολογίες για τις Πανελλαδικές 2020 ανακοινώθηκαν το πρωί της Παρασκευής 10 Ιουλίου 2020, βάζοντας τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων.

Παρόλο που το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε πως η πλειονότητα των υποψηφίων είχε ιδιαίτερα χαμηλές βαθμολογίες, υπήρχαν αρκετοί που ξεχώρισαν. Ένας από αυτούς είναι και ο Γιώργος Κατσαλάς, ο οποίος βγήκε πρώτος στην Ηλεία στις Πανελλαδικές 2020. Η τοπική ιστοσελίδα patrisnews.com αναφέρει ότι συγκέντρωσε 18.600 μόρια.

Ο ίδιος εκμυστηρεύτηκε πως σκέφτεται σοβαρά να επιλέξει την ιατρική για να κάνει πανεπιστημιακές σπουδές. Κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του ξεκαθάρισε ότι χρειάστηκε να κάνει πολλές θυσίες, ωστόσο είχε συμμάχους σε αυτόν τον δύσκολο και απαιτητικό αγώνα τους γονείς και τους καθηγητές του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανταμείβονται οι προσπάθειές μου. Δεν το περίμενα, ομολογώ. Δεν είχα τόσο υψηλές προσδοκίες» ανέφερε. «Κατά την περίοδο της καραντίνας διατήρησα κανονικό πρόγραμμα σαν να ήμουν στο σχολείο» πρόσθεσε ο Γιώργος Κατσαλάς, που βγήκε πρώτος στην Ηλεία στις Πανελλαδικές 2020.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΛΑΣ - Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ