Ελλαδα

Η κίνηση των οχημάτων σήμερα 3 Ιουλίου στους δρόμους της Αθήνας

Πού εντοπίζονται δυσκολίες;

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κίνηση Αθήνα
Κίνηση στην Αθήνα © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

Με χαμηλές ταχύτητες συνεχίζεται η κίνηση των οχημάτων στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας - Ποια σημεία είναι στο «κόκκινο».

Μεγάλο μποτιλιάρισμα στην Λεωφόρο Δημοκρατίας στο Πέραμα από το Δημαρχείο Περάματος μέχρι το ύψος του Γηπέδου Περάματος λόγω τροχαίου με νταλίκα.

Πολύ αυξημένη κίνηση παρατηρείται αυτή την ώρα, στην Λεωφόρο Κηφισού και στα δύο ρεύματα από τα ΚΤΕΛ έως τη Νέα Φιλαδέλφεια, στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από Δαφνί προς Διυλιστήρια Ασπροπύργου και στην Λεωφόρο Σχιστού προς τα Διυλιστήρια Ασπροπύργου. 

Πυκνή η ροή των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της Μεσογείων και της Κηφισίας ανά τμήματα και στην Κατεχάκη από Περιφερειακό Υμηττού έως τη Μεσογείων. 

Δυσκολίες στην άνοδο της Αρδηττού, τη Συγγρού από Λαγουμιτζή, την Αμαλίας και την Πανεπιστημίου. 

Χαμηλές οι ταχύτητες στην Υμηττού, την Φιλολάου και την Εθνικής Αντιστάσεως στο ύψος της Δάφνης.

Σημειωτόν κινούνται τα οχήματα στην Πέτρου Ράλλη από Θηβών έως τη Λεωφόρο Κηφισού και στην Παραλιακή από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας μέχρι την Πλατεία Ιπποδαμείας στον Πειραιά, αλλά και από το Δέλτα Φαλήρου έως τη Λ.Αμφιθέας στο ρεύμα προς Γλυφάδα και στο ύψος του Παλαιού Αεροδρομίου στο ρεύμα προς Πειραιά.

Ο δακτύλιος στην Αθήνα θα επιστρέψει από το Φθινόπωρο, καθώς οι πολίτες καλούνται να αποφεύγουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και να προτιμούν τα ΙΧ για τις μετακινήσεις τους, λόγω των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό.

Λόγω εκτέλεσης εργασιών, έως τον Δεκαπενταύγουστο και καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα της οδού Ακαδημίας,από το ύψος της οδού Θεμιστοκλέους έως το ύψος της οδού Ζωοδόχου Πηγής.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ