Ελλαδα

Συγγενείς επιχείρησαν να πάρουν ασθενή με κορωνοϊό από νοσοκομείο

«Δεν έχει κορωνοϊό» έλεγαν στους έκπληκτους γιατρούς και νοσηλευτές στην Ξάνθη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χαμός στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης με συγγενείς να εισβάλουν και να ζητούν να πάρουν τον συγγενή τους με κορωνοϊό
Χαμός στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης με συγγενείς να εισβάλουν και να ζητούν να πάρουν τον συγγενή τους με κορωνοϊό/© EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Ένταση στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, καθώς συγγενείς επιχείρησαν να πάρουν ασθενή με κορωνοϊό - Υποστήριξαν ότι δεν πάσχει από Covid-19.

Απίστευτες σκηνές στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, όπου συγγενείς επιχείρησαν να πάρουν ασθενή με κορωνοϊό.

Όλα ξεκίνησαν όταν συγγενείς ασθενούς με κορωνοϊό από την περιοχή του Εχίνου, σύμφωνα με το Xanthinea, εισέβαλαν μέσα στο νοσοκομείο απαιτώντας να πάρουν τον άρρωστο.

Σημειώνεται ότι ο οικισμός Εχίνος στην Ξάνθη παραμένει σε καραντίνα λόγω των νέων κρουσμάτων κορωνοϊού που επιβεβαιώθηκαν τις τελευταίες ημέρες. Όπως είπαν στους έκπληκτους ιατρούς και νοσηλευτές, ο συγγενής τους δεν πάσχει από κορωνοϊό αλλά από άλλη ασθένεια. Το συμβάν εκτυλίχθηκε την ώρα που ο ασθενής με κορωνοϊό στην Ξάνθη μεταφερόταν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, στο ειδικά διαμορφωμένο τμήμα του κτιρίου, καθώς κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του.

Στο σημείο κλήθηκε και η Αστυνομία ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα. Οι συγγενείς που επιχείρησαν να πάρουν ασθενή με κορωνοϊό στο νοσοκομείο Ξάνθης, υπεβλήθησαν σε τεστ για Covid-19, ενώ τους ζητήθηκε να τεθούν σε κατ' οίκον περιορισμό στον οικισμό Εχίνο.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ