- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
110 Ολλανδοί επισκέπτες ήρθαν αργά το μεσημέρι στη Μυτιλήνη - 60 Ολλανδοί αποβιβάστηκαν στη Σάμο.
Συνολικά 110 Ολλανδοί επισκέπτες ήρθαν αργά σήμερα το μεσημέρι, 2 Ιουλίου, στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης. Στην ίδια πτήση επέβαιναν άλλοι 60 Ολλανδοί επισκέπτες που αποβιβάστηκαν στη Σάμο. Οι πρώτοι επισκέπτες της χρονιάς ήρθαν με πτήση της εταιρείας Corendon και στο αεροδρόμιο έγιναν δεκτοί με μια εκδήλωση που περιλάμβανε χορευτικά συγκροτήματα, παραδοσιακή μουσική και κεράσματα με τοπικά εδέσματα και την οποία είχαν οργανώσει η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, η Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων και το Επιμελητήριο Λέσβου.
Τριάντα από τους αποβιβασθέντες υποβλήθηκαν σε λήψη δειγμάτων στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού (Covid-19). Στη συνέχεια οι πρώτοι φετινοί επισκέπτες της Λέσβου κατευθύνθηκαν σε ξενοδοχεία της Πέτρας, της Μήθυμνας (Μόλυβος) και της Εφταλούς στη βορειοδυτική Λέσβο.
Η επόμενη πτήση με Ολλανδούς τουρίστες είναι προγραμματισμένη για αύριο Παρασκευή. Ενώ μια ακόμα πτήση της TUI, πάντα με Ολλανδούς, έχει προγραμματισθεί για τα μέσα Ιουλίου.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένας νεκρός, παρασύρθηκε από χείμαρρο - Πότε σταματούν οι βροχές
Οι απίστευτες εικόνες που κατέγραψε η κάμερα
Νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος
Τα μανιασμένα κύματα δεν σταματούσαν να χτυπούν στα βράχια
Το χρονικό της υπόθεσης
Ήταν μία από τις πρώτες αρκούδες στο κέντρο προστασίας
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων
Άσπρη ημέρα είδαν κάτοικοι και επισκέπτες
Μπροστά ή πίσω οι δείκτες;
«Επαθα μίνι εγκεφαλικό όταν έκανα απεργία πείνας» είπε στην κατάθεσή του στο δικαστήριο
Τι ισχύει για τον Αργοσαρωνικό
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα πλάνα που είδαν το φως της δημοσιότητας
Το χρονικό της υπόθεσης
Η ανάρτησή της στο Instagram
Μηνύματα από το 112 στους κατοίκους της Εύβοιας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.