Ελλαδα

Η κίνηση των οχημάτων σήμερα 2 Ιουλίου στους δρόμους της Αθήνας

Πού εντοπίζονται δυσκολίες;

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΑΡΧΕΙΟ - Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό
ΑΡΧΕΙΟ - Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό © EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Σημειωτόν κινούνται τα οχήματα στην Πέτρου Ράλλη από Θηβών έως τη Λεωφόρο Κηφισού και στην Παραλιακή από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας μέχρι την Πλατεία Ιπποδαμείας

Μποτιλιάρισμα παρατηρείται αυτή την ώρα, στην Λεωφόρο Κηφισού και στα δύο ρεύματα από την Αττική ΚΤΕΛ προς Μεταμόρφωση, στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από Δαφνί προς Διυλιστήρια Ασπροπύργου και στην άνοδο της Λεωφόρου Γαλατσίου από Πατησίων μέχρι τον Περιφερειακό του Αττικού Άλσους, λόγω ακινητοποιημένου οχήματος νωρίτερα.

Πολύ αυξημένη η κίνηση των οχημάτων στην κάθοδο της Μεσογείων από το ύψος του Χολαργού και στα δύο ρεύματα της Κηφισίας από Κτήμα Συγγρού έως την Λ.Αλεξάνδρας ανά τμήματα. 

Δυσκολίες στην κάθοδο της Βεΐκου προς τη Γαλατσίου και στα δύο ρεύματα στην Αρδηττού και την Βασιλέως Κωνσταντίνου, τη Συγγρού από Λαγουμιτζή, την Αμαλίας και την Πανεπιστημίου. 

Σημειωτόν κινούνται τα οχήματα στην Πέτρου Ράλλη από Θηβών έως τη Λεωφόρο Κηφισού και στην Παραλιακή από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας μέχρι την Πλατεία Ιπποδαμείας, στον Πειραιά, αλλά και από το Δέλτα Φαλήρου έως τη Λ.Αμφιθέας.

Ο δακτύλιος στην Αθήνα θα επιστρέψει από το Φθινόπωρο, καθώς οι πολίτες καλούνται να αποφεύγουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και να προτιμούν τα ΙΧ για τις μετακινήσεις τους, λόγω των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό.

Λόγω εκτέλεσης εργασιών, έως τον Δεκαπενταύγουστο και καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα της οδού Ακαδημίας,από το ύψος της οδού Θεμιστοκλέους έως το ύψος της οδού Ζωοδόχου Πηγής.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ