Ελλαδα

Η κίνηση των οχημάτων σήμερα 30 Ιουνίου στους δρόμους της Αθήνας

Πού εντοπίζονται δυσκολίες;

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
ΑΡΧΕΙΟ - ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ © EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Πολύ αυξημένη είναι η κίνηση στην κάθοδο της Μεσογείων στο ύψος του Χολαργού και της Κηφισίας από Σίδερα Χαλανδρίου έως την Πανόρμου.

Μποτιλιάρισμα παρατηρείται αυτή την ώρα στην άνοδο της Λ. Κηφισού από Πέτρου Ράλλη έως τον Κόκκινο Μύλο και στην κάθοδο από την Αττική Οδό έως την Πέτρου Ράλλη.

Πολύ αυξημένη είναι η κίνηση στην κάθοδο της Μεσογείων στο ύψος του Χολαργού και της Κηφισίας από Σίδερα Χαλανδρίου έως την Πανόρμου. Χαμηλές οι ταχύτητες στα ίδια τμήματα στις ανόδους Μεσογείων και Κηφισίας.

Με καθυστερήσεις διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην κάθοδο της Βεΐκου προς Γαλατσίου, στην Εθνικής Αντιστάσεως στο ύψος της Δάφνης, στην ανηφόρα της Κατεχάκη από Ηλιούπολη, στην Αρδηττού και την Βασιλέως Κωνσταντίνου. 

Προβλήματα θα συναντήσετε στην Αμαλίας, την Πανεπιστημίου την Πειραιώς προς Ομόνοια, την Αχιλλέως και την Σταδίου.

Σημειωτόν κινούνται τα οχήματα στην Πέτρου Ράλλη από Θηβών έως Λεωφόρο Κηφισού και στην Παραλιακή από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας μέχρι την Πλατεία Ιπποδαμείας, στον Πειραιά, αλλά και από Φλοίσβο έως την Λ.Αμφιθέας.

Ο δακτύλιος στην Αθήνα θα επιστρέψει από το Φθινόπωρο, καθώς οι πολίτες καλούνται να αποφεύγουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και να προτιμούν τα ΙΧ για τις μετακινήσεις τους, λόγω των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό.

Λόγω εκτέλεσης εργασιών, έως τον Δεκαπενταύγουστο και καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα της οδού Ακαδημίας,από το ύψος της οδού Θεμιστοκλέους έως το ύψος της οδού Ζωοδόχου Πηγής.
 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ