- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι δύο από τις πέντε προσαγωγές για την επίθεση στον Κώστα Μπακογιάννη, στο Μεταξουργείο. Ελεύθεροι οι άλλοι τρεις.
Συνελήφθησαν δύο άτομα, μεταξύ των πέντε προσαχθέντων για τη χθεσινή επίθεση στον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, στο Μεταξουργείο, και πρόκειται να οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα. Οι άλλοι τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους.
Υπενθυμίζεται, ότι περίπου 20 άτομα, σύμφωνα με την Αστυνομία, πέταξαν καφέδες και νερά στον δήμαρχο Αθηναίων χθες το βράδυ, την ώρα που αποχωρούσε από εκδήλωση στην πλατεία Αγίου Παύλου, η οποία έγινε ενόψει της σημερινής γιορτής των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου. Αυτά τα άτομα αμέσως μετά έφυγαν από το σημείο υπό τις αποδοκιμασίες κατοίκων της περιοχής.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το χρονικό της υπόθεσης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού θα κυμανθεί η θερμοκρασία
Τα σχόλια χρηστών στα social media και τα μέτρα της τοπικής κοινωνίας
Τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά παραμένουν άγνωστα
Η ανάλυση του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών
Μεγάλη κινητοποίηση με επίγειες δυνάμεις και πέντε αεροσκάφη για την κατάσβεση
Προτεραιότητα η ενίσχυση της έρευνας, η διεθνοποίηση και η επίλυση του στεγαστικού
Θέτουν νέα ερωτήματα για την πορεία της δικαστικής διερεύνησης
Το χρονικό της υπόθεσης
Κατηγορείται για απάτες και πλαστογραφίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.