Ελλαδα

Ψευτογιατρός: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο

«Ο πολύποδας θα μαραθεί και θα πέσει»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο φερόμενος ως ψευτογιατρός Νίκος Κοντοστάθης
Ο φερόμενος ως ψευτογιατρός Νίκος Κοντοστάθης © astynomia.gr

Στη δημοσιότητα νέο ηχητικό ντοκουμέντο με τις μεθόδους του ψευτογιατρού «Νίκου Κόντου».

Καθημερινές είναι πλέον οι αποκαλύψεις για τη δράση του 47χρονου ψευτογιατρού «Νίκου Κόντου». Νέο ηχητικό ντοκουμέντο δόθηκε στη δημοσιότητα από το Mega στο οποίο ο γιατρός «μαϊμού»  απαντά στον τρόπο θεραπείας του πολύποδα. Φέρεται να διαβεβαιώνει τον ασθενή-θύμα του ανταποκρίνεται καλά στην θεραπεία και να υποστηρίζει
ότι ο πολύποδας «θα μαραθεί και θα πέσει».

«Ένας πολύποδας από τη στιγμή που μικραίνει σημαίνει δύο πράγματα. Ένα ότι ο οργανισμός βρήκε προς στιγμήν μια ισορροπία και αντέδρασε κατευθείαν και δεύτερον ότι κάτι σου λείπει από τον οργανισμό και για κάποιους λόγους το βρήκες, το’ φαγες και του το έδωσες του οργανισμού και άρχισε να θεραπεύεται», ακούγεται να λέει στο ηχητικό ντοκουμέντο ο «Νίκος Κόντος».

«Εάν αυτό ξέρεις τι είναι και το συνεχίσεις θα θεραπευτείς. Εκτιμώ ότι εφόσον είχες αυτή την αντίδραση αυτό μπορεί να μαραθεί και να φύγει γιατί στους πολύποδες αυτή η θεραπεία που ακολουθούμε εμείς, η μη επεμβατική, δίνουμε μια πολύ αλκαλική διατροφή στον οργανισμό και υστερεί από τη βλέννα με τα υποτυπώδη μετά τα καρκινικά κύτταρα να αναπτυχθούν. Τι κάνουμε; Τους δίνουμε οξυγόνο. Αυτά είναι αναερόβια, μόλις τους δώσεις οξυγόνο καταστρέφονται, πάνε, διαλύονται και αποβάλλονται», προσθέτει ο 47χρονος συλληφθείς.

«Κοίταξε πλέον…. δεν συζητάμε για κάποια επέμβαση. Δεν χρειάζεται, εντάξει; Θέλει όμως παρακολούθηση, έτσι; Άκουσε… θα κάνουμε το εξής, θα κάνουμε μια παρακολούθηση συχνή, δηλαδή κάθε ενάμιση μήνα θα τον παρακολουθείς, γιατί μπορούμε να μπούμε σε μια θεραπεία που θα αποτοξινώσουμε το παχύ έντερο και μετά θα το κάνουμε μια πολύ αλκαλική διατροφή, θα σου έχω μέσα κρασί θα σου έχω κόκκινο κρασί, δύο ποτηράκια την ημέρα, πάντα με το φαγητό, όχι σκέτα», προσθέτει ο «Νίκος Κόντος».

Από την άλλη πλευρά, ο ψευτογιατρός εμφανίζεται θετικός στο κρασί και όχι στο τσίπουρο! «Το τσίπουρο είναι καλό να το σταματήσεις για ένα διάστημα 2-3 μηνών, μέχρι να λήξει η θεραπεία. Θα μπεις σε μια θεραπεία δύο με μάξιμουμ τρεις μήνες. Θα τα καταπολεμήσουμε το αίτιο που δημιούργησε αυτά τα συμπτώματα. […] Δεν θα καταπολεμήσουμε το σύμπτωμα, γιατί εάν καταπολεμάς το σύμπτωμα μαθηματικά και συνεχίσεις να κάνεις τα ίδια κάποια στιγμή θα σου εμφανιστεί πάλι», τονίζει.

«Θα ξεμπερδέψεις με αυτό θα κάνεις έναν επανέλεγχο. Χρειάζεται να το κάνουμε δύο μήνες τον χρόνο για να είναι πιο σταθερή και solidate… αλλά δεν παρουσιάζεται κάτι», επισημαίνει ακόμη. 

 


 

 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ