Ελλαδα

Βιτριόλι - Γιατρός Ιωάννας: Άγνωστο πόσα χειρουργεία θα χρειαστεί

Μέχρι στιγμής, έχει υποβληθεί σε τέσσερις χειρουργικές επεμβάσεις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η 34χρονη όπως καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας την ημέρα της επίθεσης με το βιτριόλι
Η 34χρονη όπως καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας την ημέρα της επίθεσης με το βιτριόλι © ScreenShot

Η γιατρός της Ιωάννας που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι, Μαρία Καλοφώνου δηλώνει πως κανείς δεν ξέρει πόσα χειρουργεία θα χρειαστεί.

Άγνωστος είναι ο αριθμός των χειρουργικών επεμβάσεων στις οποίες θα χρειαστεί να υποβληθεί η 34χρονη Ιωάννα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στις 20 Μαΐου στην Καλλιθέα, δηλώνει η γιατρός που την έχει αναλάβει Μαρία Καλοφώνου.

Η διευθύντρια πλαστικής χειρουργικής και εγκαυμάτων στο Θριάσιο νοσοκομείο έκανε γνωστό πως η Ιωάννα έχει κάνει μέχρι στιγμής τέσσερα χειρουργεία, μετά τα οποία οι γιατροί είδαν τη βελτίωση που περίμεναν, ενώ εστίασε και στο ψυχολογικό κομμάτι της θεραπείας της άτυχης κοπέλας. Είναι δύσκολο κομμάτι και την βοηθούν άνθρωποι με μεγάλη εμπειρία, σημείωσε, υπογραμμίζοντας ότι ήταν θετικό στοιχείο η σύλληψη της γυναίκας που της έριξε το βιτριόλι. 

Παράλληλα,  μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega,αναφέρθηκε και στα τελευταία δεδομένα για το αριστερό μάτι της Ιωάννας -που είχε υποστεί βλάβη από την επίθεση με το βιτριόλι. Όπως δήλωσε, οι ειδικοί εκτιμούν ότι θα μπορεί να βλέπει από το μάτι, παρά τις βλάβες που θα έχει αυτό. 

 

 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ