Ελλαδα

Δικαίωση για την Beat - Κέρδισε το δικαστήριο ο Νίκος Δρανδάκης

Ο Θύμιος Λυμπερόπουλος καλείται να καταβάλει 20.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Νίκος Δρανδάκης
Ο Νίκος Δρανδάκης © Facebook

Για τις συκοφαντίες που είχε δεχθεί ο ίδιος και η Beat μίλησε ο Νίκος Δρανδάκης σε ανάρτησή του στο Facebook - «Ο κόσμος άλλαξε πολύ κι αυτό είναι υπέροχο», σημειώνει.

Ενάμισης χρόνος πέρασε από την εκδίκαση της αγωγής του Νίκου Δρανδάκη και της Beat στον Θύμιο Λυμπερόπουλο με τον πρώτο να πραγματοποιεί ανάρτηση στο FaceBook για την απόφαση του δικαστηρίου που τον δικαίωσε και καλεί τον Λυμπερόπουλο να καταβάλει το ποσό των 20.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση.

«Ο κόσμος που ζούμε άλλαξε πολύ» σημειώνει ο Νίκος Δρανδάκης «και αυτό είναι υπέροχο». Μάλιστα, ανακαλεί στη μνήμη του την σχέση στήριξης του Λυμπερόπουλου και της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Μεταφορών, που όμως εν τέλει τον είδαν να δικαιώνεται από τις συνεχείς συκοφαντίες.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νίκου Δρανδάκη:

«Πέρασε ενάμισης χρόνος από τη δικαστική εκδίκαση της αγωγής που έκανα εγώ και η Beat στον Θύμιο Λυμπερόπουλο για τις άθλιες συκοφαντίες που εκτόξευε επί μήνες σε όλους μας για φοροδιαφυγή και παρανομίες.

»Από τότε ο κόσμος που ζούμε άλλαξε πολύ. Σαν να πέρασε μια δεκαετία, και όλοι μας έχουμε αφήσει πίσω μακρυά τις συνθήκες εκείνης της εποχής, και αυτό είναι υπέροχο. Όμως, για λόγους ιστορικότητας και δικαιοσύνης, αξίζει να αναφέρουμε ότι η απόφαση του δικαστηρίου εκδόθηκε και είναι κόλαφος για τον Θύμιο Λυμπερόπουλο: κάνει δεκτούς όλους τους αγωγικούς μας ισχυρισμούς, τους οποίους υιοθετεί στο σύνολό τους και υποχρεώνει τον εναγόμενο να καταβάλει στην εταιρεία το ποσό των 20.000 Ευρώ (οι δικηγόροι μας λένε ότι είναι εξαιρετικά υψηλό για περιπτώσεις συκοφαντικής δυσφήμησης).

»Κάναμε τότε την αγωγή γιατί πιστεύαμε ότι, παρά την σκανδαλώδη υποστήριξη του εναγόμενου από την πολιτική ηγεσία του Υπ. Μεταφορών και κάποιους επιφανείς της κοινωνικής ζωής, ζούσαμε ακόμα σε κράτος δικαίου. Δικαιωθήκαμε, και χαιρόμαστε που έγινε ένα ακόμα βήμα ώστε οι συκοφάντες να το σκέφτονται διπλά πριν σπιλώνουν ανθρώπους και καριέρες.

»Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τους συνεργάτες μου για την υποστήριξη στις δύσκολες εκείνες μέρες, καθώς και το δικηγορικό μας γραφείο Κυριακίδης - Γεωργόπουλος».

 

 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ