- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Δήμος Πάτρας: Να κηρυχθούν σε έκτακτη ανάγκη οι παραλιακοί δρόμοι
Διότι «έχουν διαπιστωθεί εκτεταμένες καταστροφές σε όλο σχεδόν το παραλιακό οδικό δίκτυο»
Ο δήμος Πάτρας ζητά να κηρυχθούν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι παραλιακοί δρόμοι της πόλης.
Να κηρυχθούν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι παραλιακοί δρόμοι της Πάτρας, ζητά από την Πολιτική Προστασία ο δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, διότι όπως ανέφερε σε δηλώσεις που έκανε, «έχουν διαπιστωθεί εκτεταμένες καταστροφές σε όλο σχεδόν το παραλιακό οδικό δίκτυο του δήμου, που εκτείνεται σε περίπου 35 χιλιόμετρα και εξυπηρετούνται από αυτό καθημερινά χιλιάδες Πατρινοί και επισκέπτες της πόλης μας».
Ειδικότερα, σύμφωνα με τον δήμαρχο, «η διάβρωση που έχει υποστεί όλα αυτά τα χρόνια η παραλιακή οδός στο νότιο τμήμα της πόλης, στην ευρύτερη περιοχή των Βραχνεΐκων, όπως και η έλλειψη συντήρησης από τον φορέα που έχει την ιδιοκτησία, δηλαδή το ελληνικό δημόσιο, έχουν οδηγήσει στο να καταστεί άκρως επικίνδυνη για την ασφάλεια πεζών και οχημάτων».
Επίσης, όπως πρόσθεσε ο Κώστας Πελετίδης, «στο βόρειο τμήμα της πόλης, δηλαδή στις περιοχές του Ρίου, παραλιακές οδοί έχουν υποστεί έντονες διαβρώσεις και βρίσκονται και αυτές σε τραγική κατάσταση, με αποτέλεσμα η διέλευση να είναι άκρως επικίνδυνη».
Παράλληλα, ο δήμαρχος ανέφερε ότι «τα προηγούμενα χρόνια, ο δήμος, με τις υπηρεσίες και τους εργαζομένους του, πραγματοποίησαν δεκάδες παρεμβάσεις, για να μην έχουμε κάποιο ατύχημα, αλλά για αυτές τις παρεμβάσεις ο δήμος διώκεται και δέχεται πρόστιμα».
Εκτός όμως από το αίτημα για κήρυξη έκτακτης ανάγκης, ο Κώστας Πελετίδης, προανήγγειλε ότι «άμεσα θα πάρουμε πρωτοβουλίες και θα πραγματοποιήσουμε παρεμβάσεις, ώστε να αποκατασταθούν οι μεγάλες ζημιές στους παραλιακούς δρόμους και να προστατευθούν η ασφάλεια και η ζωή των διερχομένων».
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυξημένη κίνηση σε Κινέττα και Ελευσίνα, αλλά χωρίς μεγάλες καθυστερήσεις
«Υγειονομική βόμβα» καταγγέλλουν τοπικοί φορείς
Προβλήματα στην κυκλοφορία
Υψηλό επενδυτικό ενδιαφέρον συγκεντρώνει η Κρήτη
Εννέα μέρες μετά το σοβαρότατο τροχαίο που είχε στα Ιωάννινα
Η ζωή μας μέσα στην κίνηση και οι εξαγγελίες που δεν λύνουν το πρόβλημα
Έναρξη εξετάσεων και στα γυμνάσια
Γιατί δημιουργείται σύγχυση με την Πεντηκοστή
Θερμοκρασία έως 34°C σε αρκετές περιοχές της χώρας - Η πρόγνωση της ΕΜΥ
Κατασχέθηκαν οχήματα, πλαστές πινακίδες και χαρτονομίσματα
Μηδενική ανοχή από την Πυροσβεστική - Ήδη έχουν επιβληθεί 365 πρόστιμα και έγιναν 60 συλλήψεις
Ένα από τα πιο δημοφιλή αστρονομικά φαινόμενα για το ευρύ κοινό
H συγκινητική ανάρτηση της μητέρας της
Η ημέρα δεν συγκαταλέγεται στις υποχρεωτικές αργίες
Λιποθυμικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας στην Αρετσού - Μεταφέρθηκε στο 424
Προσωρινά κρατούμενος ένας από τους 22 κατηγορούμενους - Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι υπόλοιποι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.