Ελλαδα

Μαρκέλλα: Ταυτοποιήθηκε η γυναίκα που φέρεται να την άρπαξε

Η 10χρονη την αναγνώρισε – Οι αρχές αναζητούν κι έναν ηλικιωμένο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Eξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της Μαρκέλλας
Eξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της Μαρκέλλας © ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Ταυτοποιήθηκε από τις αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης μια γυναίκα που φέρεται να ευθύνεται για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας.

Σημαντικές οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της 10χρονης Μαρκέλλας, η οποία εξαφανίστηκε την περασμένη Πέμπτη επιστρέφοντας από το σχολείο στο σπίτι της στην Κάτω Τούμπα της Θεσσαλονίκης και βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου στην Καλαμαριά έξω από πρατήριο υγρών καυσίμων.

Σύμφωνα με πληροφορίες ταυτοποιήθηκε η γυναίκα που φέρεται να απήγαγε το ανήλικο κορίτσι. Η ταυτοποίηση κατέστη δυνατή χάρη σε ένα βίντεο – ντοκουμέντο από την απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας που έχει στην κατοχή της η αστυνομία. Στο βίντεο, που κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος καταστήματος, το 10χρονο κοριτσάκι φαίνεται να περπατάει σε πεζοδρόμιο με μία άγνωστη γυναίκα, η οποία – σύμφωνα με τους αστυνομικούς – σχετίζεται με την υπόθεση. Εκτός από τη γυναίκα που εμφανίζεται στο βίντεο μαζί με τη 10χρονη Μαρκέλλα, οι αστυνομικοί αναζητούν και έναν ηλικιωμένο άντρα. Μάλιστα η μικρή αναγνώρισε τη γυναίκα που φέρεται να την άρπαξε.

Στο μεταξύ, μόνο για 20 λεπτά επιτράπηκε στην μητέρα της δεκάχρονης Μαρκέλλας να δει το παιδί της που εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr, η μητέρα της κατάφερε να την δει λίγο μετά τα μεσάνυχτα, περίπου στις 12.30, δεν της επετράπη να κάνει οποιαδήποτε ερώτηση, την πήρε αγκαλιά, έμεινε για λίγο μαζί της και στη συνέχεια αποχώρησε.

Η μεταφορά της Μαρκέλλας σε νοσοκομείο κρίθηκε σκόπιμη προκειμένου να εξεταστεί από γιατρούς και παιδοψυχίατρους, στο πλαίσιο της αστυνομικής προανάκρισης που βρίσκεται σε εξέλιξη για τις συνθήκες εξαφάνισης της ανήλικης και την απόδοση τυχόν ποινικών ευθυνών. 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ