Ελλαδα

Νέο στοιχείο στην υπόθεση με το βιτριόλι: Το ιδιόχειρο σημείωμα

«Τι θα γίνει με τον πρώην»…

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η κατηγορούμενη πλέον για την επίθεση με βιτριόλι
Η κατηγορούμενη πλέον για την επίθεση με βιτριόλι © EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Επίθεση με βιτριόλι: Στο φως αποκαλυπτικό ιδιόχειρο σημείωμα της 35χρονης, το οποίο βρέθηκε και κατασχέθηκε από το σπίτι της.

Στην κατοχή των αστυνομικών αρχών έχει περιέλθει ένα ιδιόχειρο σημείωμα από το σπίτι της 35χρονης προσωρινά κρατούμενης για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρηνης Ιωάννας στις 20 Μαΐου στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το διαβιβαστικό της αστυνομίας το ιδιόχειρο σημείωμα ξεκινάει με τη φράση – ερώτηση: «Τι θα γίνει με τον πρώην» και κλείνει ως εξής «δυο εβδομάδες από τώρα το νωρίτερο». Επιπλέον η κατηγορούμενη και το θύμα εμφανίζονται να είχαν επικοινωνία με ανταλλαγή μηνυμάτων στο Messenger. Όπως εκτιμούν πηγές, το ιδιόχειρο σημείωμα ενδέχεται να είναι ενδεικτικό του τρόπου σκέψης της 35χρονης και ίσως κρύβει το κίνητρο της επίθεσης με βιτριόλι, το οποίο φέρεται να είναι η ερωτική αντιζηλία.

Από την ανάλυση του υλικού των καμερών, όπου απεικονίζεται η δράστιδα της επίθεσης με βιτριόλι, οι Αρχές διαπιστώνουν σημεία ταύτισης με τα κατασχεθέντα ευρήματα της 35χρονης. Η τσάντα που εντοπίστηκε είναι ίδιου χρωματισμού, ίδιου σχήματος (τσάντα πλάτης) διαθέτει την ίδια χαρακτηριστική κάθετη γραμμή, καθώς και οριζόντια ένδειξη πάνω από την γραμμή, σημεία τα οποία προσομοιάζουν απόλυτα με αυτά της τσάντας της δράστιδος. Επίσης, το κατασχεθέν παντελόνι είναι τύπου καμπάνα, όπως αυτό που φοράει η γυναίκα που έριξε βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα. Τέλος, η καπαρντίνα που κατασχέθηκε προσομοιάζει απόλυτα στο μήκος, τον χρωματισμό αλλά και στον χαρακτηριστικό γιακά, που φορούσε η δράσης της επίθεσης.

Σύμφωνα μάλιστα με στοιχεία της δικογραφίας που επικαλείται το «Πρώτο Θέμα», η δράστις αγόρασε το βιτριόλι μέσω διαδικτύου έναντι μόλις 4,5 ευρώ. Η 35χρονη ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την απολογία ενώπιον του ανακριτή για την ερχόμενη Τρίτη 16 του μηνός. 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ