Ελλαδα

Επίθεση με βιτριόλι: Έτσι έφτασαν στην 35χρονη οι αστυνομικοί

Το τηλεφώνημα με την κάρτα, που την πρόδωσε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η 35χρονη κύρια ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα
Η 35χρονη κύρια ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα © facebook

Ερευνώντας τα τηλεφωνήματα που έγιναν με την «επιχειρησιακή τηλεκάρτα» «έκαψαν» την 35χρονη που φέρεται να έκανε την επίθεση με βιτριόλι.

Έπειτα από ενδελεχή έρευνα για την επίθεση με το βιτριόλι και ψάχνοντας ένα προς ένα τα στοιχεία από τα τηλεφωνήματα που έγιναν από μία συγκεκριμένη τηλεκάρτα, την οποία οι αστυνομικοί χαρακτηρίζουν «επιχειρησιακή», αλλά και από τα στίγματα των κινητών τηλεφώνων σε Καλλιθέα και Μετς, οι αστυνομικοί έφτασαν στην 35χρονη.

Ειδικότερα, η 35χρονη Ε.Κ., την ημέρα της επίθεσης, αλλά και δύο ημέρες νωρίτερα είχε χρησιμοποιήσει μία συγκεκριμένη τηλεκάρτα για να καλέσει ταξί. Ωστόσο, το τηλεφώνημα που φέρεται να την «πρόδωσε» είναι σε έναν άνδρα από το Μπαγκλαντές. Τον συγκεκριμένο άνδρα τον έψαχνε για κάποιες χειρονακτικές εργασίες της δικηγορικής εταιρείας στην  οποία εργαζόταν. Όταν του τηλεφώνησε με την τηλεκάρτα εκείνος δεν απάντησε, με αποτέλεσμα η 35χρονη να αναγκαστεί να τον καλέσει ξανά από το προσωπικό της κινητό. Η αστυνομία από τις κυψέλες της κινητής τηλεφωνίας, τον εντόπισαν κι εκείνος υπέδειξε την 35χρονη ως τη γυναίκα που τον κάλεσε στο τηλέφωνο.

Με δεδομένα αυτά τα δύο συγκεκριμένα τηλεφωνήματα, το στίγμα που εξακολουθούσε να δίνει το κινητό της τηλέφωνο παρά το γεγονός ότι ήταν κλειστό, αλλά και την περιγραφή του οδηγού ταξί που τη μετέφερε στις 20 Μαΐου από την Καλλιθέα στο Μετς, συνέθεσαν το παζλ της κύριας ύποπτης για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ