Ελλαδα

Επίθεση με βιτριόλι: Προσωρινά κρατούμενη η 35χρονη

Την ερχόμενη Τρίτη η απολογία της στον ανακριτή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Προσωρινά κρατούμενη η 35χρονη για την επίθεση με βιτριόλι
Προσωρινά κρατούμενη η 35χρονη για την επίθεση με βιτριόλι © EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Την ερχόμενη Τρίτη 16 του μηνός απολογείται η 35χρονη για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα. Κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη.

Ένταλμα προσωρινής κράτησης μέχρι την ερχόμενη Τρίτη (16.06.2020), όταν και θα απολογηθεί, εκδόθηκε σε βάρος της 35χρονης, η οποία κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε η 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα στις 20 Μαΐου. Μέχρι αυτήν την ώρα η 35χρονη δεν έχει ομολογήσει και υπεραμύνεται μέσω του δικηγόρου της, της αθωότητάς της.

Νωρίτερα οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών και σε βάρος της ασκήθηκε δίωξη που αφορά το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και το πλημμέλημα της απείθειας. Η πρώτη κατηγορία σε βάρος της 35χρονης οδήγησε και στην προσωρινή της κράτηση.

Υπενθυμίζεται ότι η 35χρονη φέρεται να έριξε το καυστικό υγρό στην Ιωάννα πιστεύοντας ότι το θύμα σχετιζόταν με άντρα που είχε σχετιστεί και η ίδια. Ωστόσο σύμφωνα με τον συνήγορο που της όρισε η οικογένειά της, τον κ. Σάκη Κεχαγιόγλου, η 35χρονη αρνείται κάθε εμπλοκή με την υπόθεση.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, η 35χρονη θα ζητήσει από τον ανακριτή προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία της αφού ενημερωθεί για τα στοιχεία της ογκώδους δικογραφίας που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ