Ελλαδα

Επίθεση με βιτριόλι: Ασκήθηκε δίωξη για κακούργημα στην 35χρονη

Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η κατηγορούμενη πλέον για την επίθεση με βιτριόλι
Η κατηγορούμενη πλέον για την επίθεση με βιτριόλι © EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Επίθεση με βιτριόλι: Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών άσκησε σε βάρος της 35χρονης δίωξη για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Ποινική δίωξη για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και το πλημμέλημα της απείθειας άσκησε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών στην 35χρονη που φέρεται να έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα το πρωί της 20ης Μαΐου.

Η κατηγορούμενη οδηγήθηκε στον ανακριτή όπου αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί. Η ίδια σύμφωνα με τον δικηγόρο που όρισε η οικογένειά της, Σάκη Κεχαγιόγλου, αρνείται την όποια εμπλοκή της στην υπόθεση. 

Κατά τις διωκτικές Αρχές, η εν λόγω γυναίκα δεν ανήκε στην ομάδα των πέντε βασικών υπόπτων, αλλά στην ομάδα των 20 υπόπτων που είχε αρχικά συγκροτήσει η ομάδα των αστυνομικών που έχει αναλάβει την υπόθεση. Στην πορεία των ερευνών διαπιστώθηκε πως η ύποπτη συνδέεται με έναν άνδρα και θεωρούσε το θύμα «εμπόδιο» στη σχέση της. Κατά πληροφορίες η ύποπτη φέρεται να είχε ερωτική αντιζηλία με την 34χρονη. 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ