Ελλαδα

Επίθεση με βιτριόλι: Τι είπε η Ιωάννα μετά την προσαγωγή της 35χρονης

Τι δήλωσε ο δικηγόρος της άτυχης 34χρονης για το ενδεχόμενο της ερωτικής αντιζηλίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η 34χρονη Ιωάννα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι
Η 34χρονη Ιωάννα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι © Facebook

Στον εισαγγελέα οδηγείται η 35χρονη γυναίκα, η οποία, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη. Η Ιωάννα ενημερώνεται για τις εξελίξεις

Στον εισαγγελέα οδηγείται η 35χρονη γυναίκα, η οποία, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, το πρωί της 20ης Μαΐου στην Καλλιθέα. Αρχικά, η κατηγορούμενη προσήχθη νωρίς το πρωί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, ενώ στη συνέχεια η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη. Σημειώνεται ότι η φερόμενη ως δράστιδα δεν έχει ομολογήσει έως αυτή την ώρα.

Μετά την προσαγωγή στην Ασφάλεια της 35χρονης φερόμενης ως δράστιδας, ο συνήγορος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας, μίλησε με την Ιωάννα, η οποία του είπε το μυαλό της δεν είχε πάει ποτέ στη συγκεκριμένη γυναίκα καθώς την είχε δει 4-5 φορές στη ζωή της. Μιλώντας στον Alpha, ο κ. Λύτρας ερωτήθηκε εάν πλέον επιβεβαιώνεται το σενάριο της ερωτικής αντιζηλίας, για να απαντήσει: «Πραγματικό γεγονός δεν υπάρχει, η Ιωάννα δεν γνωρίζει καν το τρίτο πρόσωπο, δεν τον έχει δει ποτέ».

Ο ίδιος τόνισε ότι στο δικαστήριο θα υποστηρίξει ότι πρόκειται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς «με βάση τα ευρήματα σώθηκε παρά τρίχα». Πρόσθεσε ότι, σύμφωνα με όσα είπαν οι γιατροί, αν καταπιείς μέρος του υγρού «τότε υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να πεθάνεις, άρα θεωρώ ότι αυτή που το έκανε το γνώριζε». Ο κ. Λύτρας επισήμανε ότι «πολλά από όσα ακούγονταν για την Ιωάννα δεν είχαν σχέση με την πραγματικότητα», βεβαιώνοντας ότι «ποτέ δεν άκουσε κάποιο ηχητικό». Συμπλήρωσε ότι η 34χρονη Ιωάννα έχει ενημερωθεί ότι έχει προσαχθεί μια βασική ύποπτη. 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ