Ελλαδα

Τι δείχνει η νεκροψία για την έγκυο που έπεσε σε κώμα μετά τη γέννα

Η 27χρονη γέννησε στις 18 Μαΐου 2020 και λίγες ώρες αργότερα μπήκε εσπευσμένα στην Εντατική

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κρεβάτι νοσοκομείου
Κρεβάτι νοσοκομείου/© Pixabay

Στη δημοσιότητα το πόρισμα της νεκροψίας για την 27χρονη έγκυο στην Ηλεία που γέννησε και μετά έπεσε σε κώμα.

Για το τι δείχνει η νεκροψία για την έγκυο που έπεσε σε κώμα μετά τη γέννα στην Ηλεία, μίλησε ιατροδικαστής.

Συγκεκριμένα, εισρόφηση από αναγωγή γαστρικού περιεχομένου και καθολική εγκεφαλική νέκρωση έδειξε το πόρισμα της νεκροψίας - νεκροτομής, επεσήμανε την Τρίτη 9 Ιουνίου 2020 στο thebest.gr η ιατροδικαστής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών Αγγελική Τσιόλα, η οποία και τη διενήργησε.

Πρόσθεσε δε ότι είναι εν αναμονή των αποτελεσμάτων των εργαστηριακών ελέγχων (ιστολογικών, τοξικολογικών εξετάσεων). Μαζί της ήταν και ο τεχνικός σύμβουλος που έχει διορίσει η δικηγόρος της οικογένειας της 27χρονης Δώρας. Όπως τονίζει η κ. Τσιόλα, συμφωνούμε με τον τεχνικό σύμβουλο ως προς τα ευρήματα και την αιτία θανάτου.

Η άτυχη κοπέλα έφερε στην κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι στις 18 Μαΐου 2020 και αμέσως μετά εισήχθη εσπευσμένα στην Εντατική. Πέθανε στις 6 Ιουνίου 2020.

Σημειώνεται ότι διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Γ. Καρβέλης, έχει διατάξει κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση ώστε να διερευνηθούν οι συνθήκες, περιστάσεις, αιτίες και τυχόν λάθη και παραλείψεις του ιατρικού και λοιπού προσωπικού, του ΠΓΝΠ, όπου η Δώρα υπεβλήθη σε καισαρική τομή στις 18 Μαΐου 2020.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ