Ελλαδα

Βιτριόλι: Καταστηματάρχης υποστηρίζει ότι είδε τη δράστιδα

«Είχε ψυχρό βλέμμα»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η 34χρονη θύμα της επίθεσης με βιτριόλι
©Instagram

Καταστηματάρχης υποστηρίζει ότι ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τη γυναίκα που πέταξε το βιτριόλι στην 34χρονη, στην Καλλιθέα.

Εξέλιξη που μπορεί να βοηθήσει την αστυνομία να φτάσει στη δράστιδα της επίθεσης με το βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα, προέκυψε τις τελέυταίες ώρες. Υπάρχει ένας μάρτυρας που υποστηρίζει ότι βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τη δράστιδα.

Την μαρτυρία δημοσιεύει η Real News και μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Σύμφωνα με αυτή μακρόστενο πρόσωπο και καφέ μάτια είχε η μαυροντυμένη γυναίκα που πέταξε το βιτριόλι στο πρόσωπο της 34χρονης στην Καλλιθέα.

«Έστρεψα το βλέμμα μου αντίθετα και είδα μια γυναίκα να απομακρύνεται. Η “φυγή” της δεν κολλούσε με τον χαμό και τις κραυγές που εξελίσσονταν γύρω μας. Έτρεξα και την πρόλαβα. “Σταμάτα εδώ” της είπα και την άγγιξα. Δεν φοβήθηκε καθόλου, που κάποιος άγνωστος την άγγιξε», ανέφερε χρακτηριστικά.

«Είχε ψυχρό βλέμμα. Φορούσε μαύρο παντελόνι, ένα γυναικείο πόλο, μάσκα προσώπου και τσάντα στον ώμο. Εγώ είμαι 1,78 ύψος και εκείνη την υπολογίζω στο 1,67. Είχε μακρόστενο πρόσωπο και καφέ μάτια. Ναι θα την αναγνώριζα ξανά», σημείωσε στη Real News.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ