Ελλαδα

Εκτέλεση στη Βούλα: Μυστήριο με την ταυτότητα του Βέλγου

Βρέθηκαν πάνω του δύο διαφορετικές ταυτότητες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βούλα
©EUROKINNISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Μυστήριο με την ταυτότητα του Βέλγου που δολοφονήθηκε χθες στη Βούλα - Aποτυπώματα από το θύμα θα σταλούν στις βελγικές αρχές.

Μυστήριο καλύπτει την ταυτότητα του Βέλγου άνδρα τον οποίο εκτέλεσαν χθες, άγνωστοι έξω από το σπίτι που διέμενε στη Βούλα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκαν πάνω του δύο διαφορετικές ταυτότητες με διαφορετικά στοιχεία, και οι δύο βελγικές. Αναμένεται να πάρουν δακτυλικά αποτυπώματα από το θύμα τα οποία και θα σταλούν στις βελγικές αρχές.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί του τμήματος aνθρωποκτονιών που έχουν αναλάβει την υπόθεση ο Βέλγος έμενε σε διαμέρισμα που είχε νοικιάσει μέσω AirBnb ενώ στην Ελλάδα, είχε έρθει με αυτοκίνητο που έφερε βέλγικες πινακίδες.

Ένα στοιχείο που ίσως να κατευθύνει τις έρευνες είναι, επίσης, το γεγονός ότι ο Βέλγος επιχειρηματίας είχε επάνω του και αρκετά χρήματα με τους αστυνομικούς να πιθανολογούν ότι είχε έρθει στην Ελλάδα για κάποιου είδους συναλλαγή.

Σε κάθε περίπτωση υπάρχει η εκτίμηση ότι πρόκειται για συμβόλαιο θανάτου, καθώς οι δράστες εκτέλεσαν το θύμα με δυο σφαίρες των 9 χιλιοστών στο κεφάλι, δηλαδή σε ένα στοχευμένο και όχι προειδοποιητικό χτύπημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι εκτελεστές ήταν δύο, έφτασαν στην περιοχή με μοτοσικλέτα και είχαν στήσει καρτέρι στον 70χρονο έξω από την πολυκατοικία.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες μόλις είδαν τον 70χρονο να σταθμεύει το όχημά του στην πιλοτή της πολυκατοικίας και να αποβιβάζεται από το αυτοκίνητο, τον πλησίασαν και με δύο σφαίρες στο κεφάλι του πήραν τη ζωή.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ