Ελλαδα

Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα δεν θέλει να δει το πρόσωπό της

Θα υποβληθεί σε αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η 34χρονη Ιωάννα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι
Η 34χρονη Ιωάννα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι © Facebook

Η 34χρονη Ιωάννα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στη δουλειά της στην Καλλιθέα, δεν έχει εκφράσει επιθυμία να δει ακόμα το καμένο πρόσωπό της.

Σε αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις θα υποβληθεί η 34χρονη Ιωάννα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι πριν από μία εβδομάδα στην είσοδο της ασφαλιστικής εταιρείας όπου εργάζεται στην Καλλιθέα.

Η νεαρή κοπέλα αν κι έχει τις αισθήσεις της και είναι ξύπνια, ωστόσο δεν μιλάει πολύ, καθώς κάθε λέξη της τής προκαλεί αφόρητο πόνο στο καμένο της πρόσωπο, το οποίο σύμφωνα με τους γιατρούς της δεν έχει εκδηλώσει επιθυμία να δει, αν και έχει δει άλλα μέρη του σώματός της που έχουν υποστεί εγκαύματα.

Σύμφωνα με τους γιατρούς στο «Θριάσιο» που την παρακολουθούν, τις μαρτυρίες των οποίων επικαλείται το «Πρώτο Θέμα», τα τραύματα στο πρόσωπο και το σώμα είναι βαθιά και αναμένεται να ακολουθήσουν πολλές επεμβάσεις ώστε να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Σημειώνεται, ωστόσο, ότι σε επιθέσεις με βιτριόλι, η αποκατάσταση δεν μπορεί να φτάσει ποτέ στο προ της επίθεσης αποτέλεσμα.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ