Ελλαδα

Τι είπε το θύμα της επίθεσης με βιτριόλι στην αστυνομία

Νοσηλεύεται σε ΜΕΘ σε κατάσταση σοκ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τι είπε το θύμα της επίθεσης με βιτριόλι στην αστυνομία
Άγνωστη παραμένει η δράστις © EUROKINISSI

Δεν αναγνώρισε τη γυναίκα που της επιτέθηκε με βιτριόλι, φέρεται να είπε η 34χρονη στην αστυνομία, η οποία παίρνει καταθέσεις από το οικογενειακό και το φιλικό της περιβάλλον

Ολιγόλεπτη συνάντηση με την 34χρονη κοπέλα η οποία δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι το πρωί στην Καλλιθέα είχαν αξιωματικοί της αστυνομίας, στη ΜΕΘ όπου νοσηλεύεται η γυναίκα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η κοπέλα η οποία βρίσκεται ακόμη σε κατάσταση σοκ απάντησε ότι δεν γνωρίζει ποια ήταν η γυναίκα που της επιτέθηκε, καθώς και ότι δεν μπορούσε να σκεφτεί κάποιον που θα ήθελε να της κάνει κακό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η κοπέλα είπε ότι η επίθεση έγινε από γυναίκα που φορούσε σκούρα ρούχα και μάσκα στο πρόσωπο και ότι την αιφνιδίασε, καθώς πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά της, ενώ εκείνη πήγαινε προς το ασανσέρ με προορισμό τα γραφεία της ασφαλιστικής εταιρείας όπου εργάζεται.

Να σημειωθεί ότι η αστυνομία παίρνει καταθέσεις από το στενό συγγενικό και φιλικό κύκλο της 34χρονης, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν το κίνητρο που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια τέτοια αποτρόπαιη πράξη.

Να θυμίσουμε ότι το περιστατικό συνέβη στις 09.30 το πρωί της Τετάρτης, σε κτίριο στην οδό Θησέως στην Καλλιθέα, όπου εργάζεται το θύμα.

Τα πρώτα στοιχεία από τα βίντεο και οι καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων δείχνουν ως δράστη της επίθεσης μια άλλη γυναίκα, η οποία πλησίασε την 34χρονη, της πέταξε το βιτριόλι στο πρόσωπο και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Πιθανότατα, η δράστις είχε στήσει καρτέρι στην 34χρονη έξω από το ασανσέρ του κτιρίου.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ