Ελλαδα

Η Chipita στηρίζει την κοινωνία και το ΕΣΥ

Με μήνυμα «Μαζί, για τον άνθρωπο και την κοινωνία», η εταιρεία στηρίζει την τοπική κοινωνία της Λαμίας και το Εθνικό Σύστημα Υγείας, με μια σημαντική δωρεά €500.000

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 740
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας

Εταιρική κοινωνική ευθύνη σε περίοδο πανδημίας: Η Chipita στη μάχη κατά κορωνοϊού με μια δωρεά ύψους €500.000 στο Εθνικό Σύστημα Υγείας

Στην Chipita λένε ότι ο άνθρωπος είναι και ο τόπος του. Το ίδιο ισχύει και για τις εταιρείες. Γιατί υπάρχουν εταιρείες, με μακροχρόνια και διεθνή παρουσία, που παραμένουν άρρηκτα δεμένες με τις κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιούνται. Ένα τέτοιο παράδειγμα αποτελεί η Chipita και οι εργαζόμενοί της. Με 47 χρόνια λειτουργίας, κάθε δραστηριότητα της εταιρείας βάζει πρώτο τον άνθρωπο, δημιουργώντας προστιθέμενη αξία για το σύνολο της κοινωνίας.

Εταιρεία Chipita και εργαζόμενοι στο πλευρό των Λαμιέων

Ένας τόπος με τον οποίο η εταιρεία έχει στενούς δεσμούς είναι η ευρύτερη περιοχή της Λαμίας. Εκεί, η Chipita διατηρεί μία από τις βασικές παραγωγικές της μονάδες, από την ίδρυσή της έως σήμερα. Έχοντας σταθεί στο πλευρό των ανθρώπων της περιοχής επί δεκαετίες, η Chipita και οι εργαζόμενοί της έδωσαν ηχηρό «παρών» κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Από την πρώτη στιγμή ήρθαν σε επικοινωνία με τις υγειονομικές αρχές και προχώρησαν άμεσα σε μία σημαντική δωρεά ύψους €500.000. Μία συμβολική κίνηση που στοχεύει στην κάλυψη των αναγκών του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕKAB) σε ιατρικό εξοπλισμό, αλλά και του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Η προσφορά της Chipita στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας

Χάρη στην κινητοποίηση της εταιρείας, το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας εξοπλίστηκε με 15 αναπνευστήρες για τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, καθώς και με επιπρόσθετα εφόδια και Μέσα Ατομικής Προστασίας όπως χειρουργικές μάσκες, γυαλιά προστασίας, καπέλα χειρουργείου, ιατρικές ποδιές, στολές υψηλής προστασίας, γάντια και αντισηπτικό χεριών.

Η Chipita στηρίζει την κοινωνία και το ΕΣΥ

Η προσφορά στο ΕΚΑΒ
Ταυτόχρονα, το ΕKAB ενισχύθηκε με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό που κρίνεται απαραίτητος για αεροδιακομιδές, επιτρέποντας την πιο ασφαλή μεταφορά ασθενών με Covid-19, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα. Συγκεκριμένα, το ΕΚΑΒ έλαβε τρία φορητά monitors πολλαπλών παραμέτρων, με όλα τα απαραίτητα αναλώσιμα υλικά, τρεις ογκομετρικές αντλίες ενδοφλέβιας έγχυσης υγρών, δέκα σάκους πρώτων βοηθειών, καθώς και υγειονομικό υλικό.

Η προσφορά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας
Λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες του συνόλου της κοινωνίας, οι άνθρωποι της Chipita ανέπτυξαν σημαντικές συνεργασίες και με άλλες εταιρείες και ιδρύματα, συμβάλλοντας στην αγορά 50.000 προστατευτικών μασκών μιας χρήσης από την Κίνα για τις ανάγκες του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Οι μάσκες, μάλιστα, έχουν ήδη διανεμηθεί στις κατά τόπους νοσοκομειακές μονάδες.

Η Chipita στηρίζει την κοινωνία και το ΕΣΥ

Μαζί, για ένα βιώσιμο μέλλον
Η Chipita και οι άνθρωποί της απέδειξαν γι’ ακόμη μια φορά ότι στη μάχη της καθημερινότητας, το «Μαζί» οφείλει να έχει πρωταγωνιστική θέση. Χτίζοντας γέφυρες συνεργασίας, επιχειρήσεις, εργαζόμενοι και τοπικές κοινωνίες μπορούν να κάνουν τη διαφορά, δημιουργώντας αξία και ένα βιώσιμο μέλλον για όλους.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.