Ελλαδα

Τι είπε ο Χρήστος Λούλης για το σποτ του που αποσύρθηκε από τη ΓΓΠΠ

Το βίντεο για τον κορωνοϊό προκάλεσε αντιδράσεις και κριτική για σεξισμό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χρήστος Λούλης
Χρήστος Λούλης ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Ο Χρήστος Λούλης αναφερόμενος στο σποτ που αποσύρθηκε από την ΓΓΠΠ, είπε: «εγώ ούτε διχαστικό ούτε σεξιστικό είδα το βίντεο. Το έκανα αφιλοκερδώς»

Το βίντεο, στο πλαίσιο της καμπάνιας για τον κορωνοϊό, με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Λούλη, αποσύρθηκε τελικά, καθώς υπήρξαν έντονες αντιδράσεις και κριτική για σεξισμό.

Μιλώντας απόψε στο δελτίο της ΕΡΤ, ο Χρήστος Λούλης είπε πως με τίποτα δεν φαντάστηκε πως θα μπορούσε να είναι σεξιστικό το σενάριο.   «Θεωρώ χαζομάρα όλη αυτήν την κουβέντα, αλλά από τη στιγμή που το μήνυμα που ήθελε να περάσει το σποτ προκάλεσε άλλες αντιδράσεις από τις επιδιωκόμενες, καλώς κατέβηκε», είπε ο ηθοποιός. Σχετικά με το θέμα της αστυνομικής παρέμβασης για τον συνωστισμό στις πλατείες ο ηθοποιός είπε πως δεν του αρέσει η βία αλλά όχι και να «νιώθω ηλίθιος που μένω κλεισμένος στο σπίτι και κάποιοι να μου λένε πως όλη αυτή η περίοδος ήταν τζάμπα».   «Εγώ ούτε διχαστικό ούτε σεξιστικό είδα το βίντεο. Το έκανα αφιλοκερδώς. Από εκεί και πέρα αν το σποτ δεν περνάει το σωστό μήνυμα στον κόσμο που στέκεται σε κάτι άλλο, καλώς κάνει και αποσύρεται» είπε νωρίτερα ο Χρήστος Λούλης στη μεσημεριανή εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

Νωρίτερα, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας είχε ανακοινώσει την απόσυρση του εν λόγω σποτ. «Δύο νέα σποτ άρχισαν να προβάλλονται στο πλαίσιο της καμπάνιας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊου. Το ένα από αυτά προκάλεσε κάποιες αντιδράσεις και κριτική για σεξισμό. Επειδή η κριτική αυτή, όσο και αν μας αδικεί σε σχέση με τις προθέσεις μας, δημιουργεί μια εντύπωση που δεν θέλουμε να υπάρχει ούτε ως υπόνοια, το αποσύρουμε. Ο στόχος της καμπάνιας μας ήταν και είναι να ευαισθητοποιήσει το σύνολο της κοινωνίας. Οταν ένα σποτ αντί να ενώσει μπορεί και να διχάζει προφανώς δεν υπηρετεί το σκοπό του. Η καμπάνια θα συνεχιστεί με το άλλο σποτ. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους δύο εξαιρετικούς ηθοποιούς, τον Χρήστο Λούλη και την Κατερίνα Λέχου για την ευγενική τους προσφορά» αναφέρει η ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ