Ελλαδα

Κόντρες στην παραλιακή μία ημέρα μετά την άρση των μέτρων

Μπλόκα από την αστυνομία και 163 παραβάσεις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μπλόκα της αστυνομίας για κόντρες στην παραλιακή
Μπλόκα της αστυνομίας για κόντρες στην παραλιακή ©EUROKINNISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛ.ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Επιχείρηση της ελληνικής αστυνομίας στην παραλιακή λεωφόρο για την πρόληψη αυτοσχέδιων αγώνων που είχε ως αποτέλεσμα να κοπούν 163 κλήσεις.

Μετά την άρση των μέτρων για τις μετακινήσεις, ξεκίνησαν και πάλι οι κόντρες στην παραλιακή. Σε ειδική επιχείρηση της διεύθυνσης τροχαίας Αττικής, για την αντιμετώπιση - πρόληψη αυτοσχέδιων αγώνων, που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, Δευτέρα 4 Μαΐου, στην παραλιακή λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου, στο ύψος της Βάρκιζας, βεβαιώθηκαν 163 παραβάσεις, σε σύνολο 386 τροχονομικών ελέγχων οδηγών και οχημάτων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την τροχαία, βεβαιώθηκαν 31 παραβάσεις για πρόκληση υπερβολικού θορύβου, 23 για έλλειψη άδειας οδήγησης, 16 για έλλειψη πινακίδων κυκλοφορίας, 2 για επικίνδυνους ελιγμούς, 37 για φιμέ τζάμια, 10 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, 4 για έλλειψη ΚΤΕΟ, 1 για ανασφάλιστο όχημα, 35 για διάφορες άλλες τροχαίες παραβάσεις και 4 για παραβάσεις σχετικά με τα μέτρα αποφυγής εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Επιπλέον, αφαιρέθηκαν 45 άδειες ικανότητας οδήγησης, 61 άδειες κυκλοφορίας και 60 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας, ενώ ακινητοποιήθηκαν και μεταφέρθηκαν με γερανοφόρα οχήματα 23 οχήματα.

Όπως επισημαίνει η τροχαία Αττικής, οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και σε άλλες περιοχές της Αττικής, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ