Ελλαδα

Κορωνοϊός: Πληροφορίες για έναν ακόμη νεκρό – Συνολικά 146

50χρονος φέρεται να είναι το τελευταίο θύμα και πρώτο στη Λάρισα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κορωνοϊός στην Ελλάδα
Κορωνοϊός στην Ελλάδα και τον κόσμο © ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/EUROKINISSI

Στους 146 οι νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα – 50χρονος το τελευταίο θύμα στη Λάρισα, σύμφωνα με πληροφορίες.

Σε 146 ανέρχονται τα θύματα του νέου κορωνοϊού στην Ελλάδα καθώς σύμφωνα με πληροφορίες κατέληξαν σήμερα Δευτέρα 4 Μαΐου  ένας 50χρονος Ρομά στη Λάρισα, αλλά και μία γυναίκα, 88 ετών, στο «Αττικόν» νοσοκομείο.

Ο 50χρονος σύμφωνα με το larissanet.gr διαγνώστηκε με τον ιό και αρχικά νοσηλεύτηκε σε θάλαμο αρνητικής πίεσης του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας. Η κατάστασή του επιδεινώθηκε και εισήχθη στην ΜΕΘ, όπου κατέληξε σήμερα.

Νωρίτερα μια 88χρονη με υποκείμενα νοσήματα η οποία νοσηλευόταν αποσωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του «Αττικόν», έχασε τη μάχη με νόσο Covid-19

Χθες Κυριακή, ο υποπτέραρχος Δημήτρης Χατζηγεωργίου που αντικατέστησε τον καθηγητή-λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα ανακοίνωσε ότι: «υπάρχουν 6 ένα κρούσματα και ο συνολικός αριθμός είναι 2.626 και ένας ακόμη θάνατος και συνολικά 144».

Για την επόμενη ημέρα είπε: «Στη χώρα μας ξεκινούμε μία νέα φάση. Δεν έφτασε ο χρόνος που θα γυρίσουμε στο πριν. Μπαίνουμε σε μία σχετική κανονικότητα με προσεκτικά βήματα. Τα βασικά μέτρα προστασίας είναι η απόσταση, η υγιεινή των χεριών και οι μάσκες προστασίας.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ